FinansWatch

Kredinor og Neonomics vil utvikle inkasso-løsninger

Inkassoselskapet Kredinor og fintechselskapet Neonomics har inngått en avtale om en åpen bankløsning for betaling for inkasso.

Administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen (venstre) i Kredinor og administrerende direktør Christoffer Andvig i Neonomics. | Foto: Kredinor

Samarbeidet skal blant annet muliggjøre betaling av inkassosaker direkte fra egen konto via «Min side» på kredinor.no, og Kredinor skriver i en melding at avtalen åpner for andre innovative løsninger.

– Hos oss er kundene og deres behov vår viktigste prioritering. Vi vil hjelpe de som har økonomiske utfordringer med å få oversikt og kontroll med sin økonomi, og bidra til å forenkle betaling.

– Vi kan inkassohåndtverket, men det alene er ikke nok. Derfor trenger vi innovative partnere som Neonomics, som er kjent for å ha en av de sterkeste og mest robuste API-plattformene for banker i Norden. Sammen vil vi utvikle løsninger som leverer på kundebehov før kundene selv vet at de trenger det, sier administrerende direktør Klaus-Anders Nysteen i Kredinor.

Inkassoselskapet skriver videre at det er spådd at konotbetalinger vil bli et av de foretrukne alternativene for betaling innen inkasso, og Nysteen tror derfor at betalingsløsningen fra konto til konto som Neonomics har utviklet vil ha stor verdi for Kredinors kunder.

– Vi er svært stolte over samarbeidet med Kredinor, og glade for at de er først ute med løsningen for kontobetaling innenfor inkasso. Ved å skape mer effektive betalingsløsninger, både med hensyn til konstnader og brukeropplevelse, fjerner vi noe av den unødvendige friksjonen, sier administrerende direktør Christoffer Andvig i Neonomics.

– Det åpner for en mer strømlinjeformet og effektiv kommunikasjon mellom Kredinor og deres kunder. Så Snart løsningen er tatt i bruk har vi et ideelt grunnlag for å utvikle flere kundevennlige og trygge fintechløsninger til de som mottar faktura eller har inkassokrav til betaling, legger han til.

Kredinor skriver videre i meldingen at selskapet har en ambisjon om å være i forkant av kundebehov og tilby det nyeste og mest moderne innen digitale løsninger.

Kredinor henter direktør fra Intrum

Grønt lys for fusjon mellom Kredinor og Modhi

Inkassoselskap om sanering av Efaktura 1.0: – Vil bli færre inkassosaker

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch