FinansWatch

Rindal Sparebank signerer ny avtale med lokalavisen

Rindal Sparebank og Trollheimsporten har signert en ny og utvidet samarbeidsavtale, som gjelder ut 2022.

Foto: Google Maps

Avtalen innebærer blant annet at Rindal Sparebanks logo i løpet av aller nærmeste fremtid kommer til å være den første som møter leserne på Trollheimsportens hovedside, skriver Trollheimsposten.

Rindal Sparebank har vært en svært viktig støttespiller for Trollheimsporten siden oppstarten i 2000, og banksjef Magne Bjørnstad er glad for at samarbeidet nå fortsetter. Han forteller at banken ser på det som viktig å bidra til videreutvikling av Trollheimsporten.

– Trollheimsporten har gjort en imponerende jobb med å utvikle seg, og med å stadig øke lesertallene sine, sier Bjørnstad.

Redaktør og daglig leder, Øystein Hjelle Bondhus, er tydelig på hvor viktig samarbeid med Rindal Sparebank er for Trollheimsporten.

– Rindal Sparebank var en helt avgjørende støttespiller ved oppstarten i 2000. Det er de i alle høyeste grad også i dag. Vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har med Magne og de andre i banken, og den velviljen og positiviteten vi alltid møter, sier han.

Rindal Sparebank med ingen konstaterte tap  

Sparebank 1 Østfold Akershus: – Vi har større utbyttekapasitet 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch