Rindal Sparebank har flyttet inn i nye lokaler

Banken har rehabilitert bankbygget og er igjen klar til å betjene kundene.
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps

– Det har vært en omfattende jobb, og de lokale entreprenørene har vært veldig dyktige, sier banksjef Magne Bjørnstad, til Trollheimsporten.

Rindal Sparebank startet i 2019 å planlegge oppussing av ekspedisjonen og kjøkkenet i banken, men grunnet mye nedbør oppsto det også flere lekkasjer fra taket. Det som egentlig skulle større spiserom og mer skjermede arbeidsplasser i ekspedisjonen førte til full rehabilitering av hele bygget.

På grunn av byggeperioden har banken hatt stengt i lengre perioder enn det som opprinnelig var planlagt. Men nå har de ansatte flyttet inn i nye lokaler og er klar til å ønske kundene velkommen tilbake igjen.

– Så det er godt å være ferdig. Nå er alle velkommen innom, så lenge smittevernreglene tillater det, sier rådgiver i banken, Kristin Langli.

– Det er bare å komme innom for å se hvordan vi har fått det. Og hvis noen har planer om å male grønt, så er det mange fargeprøver her. Rommene er malt i mange forskjellige grønnfarger. Vi synes det har blitt veldig fint.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også