FinansWatch

Rindal Sparebank har flyttet inn i nye lokaler

Banken har rehabilitert bankbygget og er igjen klar til å betjene kundene.

Foto: Google Maps

– Det har vært en omfattende jobb, og de lokale entreprenørene har vært veldig dyktige, sier banksjef Magne Bjørnstad, til Trollheimsporten.

Rindal Sparebank startet i 2019 å planlegge oppussing av ekspedisjonen og kjøkkenet i banken, men grunnet mye nedbør oppsto det også flere lekkasjer fra taket. Det som egentlig skulle større spiserom og mer skjermede arbeidsplasser i ekspedisjonen førte til full rehabilitering av hele bygget.

På grunn av byggeperioden har banken hatt stengt i lengre perioder enn det som opprinnelig var planlagt. Men nå har de ansatte flyttet inn i nye lokaler og er klar til å ønske kundene velkommen tilbake igjen.

– Så det er godt å være ferdig. Nå er alle velkommen innom, så lenge smittevernreglene tillater det, sier rådgiver i banken, Kristin Langli.

– Det er bare å komme innom for å se hvordan vi har fått det. Og hvis noen har planer om å male grønt, så er det mange fargeprøver her. Rommene er malt i mange forskjellige grønnfarger. Vi synes det har blitt veldig fint.

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch