FinansWatch

Ropo Capital kjøper BAHS Kapital

Det finske selskapets mål er å ta ledelsen i det nordiske markedet for fakturering- og innfordringstjenester.

Espen Aashildrød og Tove Giske i BAHS Kapital. | Foto: BAHS

– Vi har vært vitne til Ropo Capital’s sterke ekspansjon i Finland og Sverige, og vi er glade for å lansere Ropo 24 til våre eksisterende og nye kunder i Norge. Norge er klar for neste generasjons tjenester innen fakturadistribusjon og innfordring», sier Tove Giske, administrerende direktør i BAHS Kapital i en kommentar til Finansavisen.

Nå kjøper Ropo Capital Bahs Kapital. I 2019 omsatte selskapet for 25,5 millioner kroner og leverte et driftsresultat på 4 millioner kroner.

Rapo Capitals har satt seg som mål om å være ledende innen forvaltning av fakturatjenester i Norden, med den egenutviklede programvaren Ropo 24.

Ropo Capital fremskynder også lanseringen av sin invoice lifecycle tjeneste i det norske markedet.

– Vi er i ferd med å introdusere vårt invoice lifecycle konsept i Norge og fornye bransjen med vår unike single service plattform. Vår løsning automatiserer hele faktureringsprosessen fra fakturalevering til betalingsovervåking og inkasso», kommenterer Rickard Westlund, administrerende direktør i Ropo Capital.

Inkassoselskaper stiller seg bak Virkes ønske om inkassoregister

Virke Inkasso vil ha eget inkassoregister

Finanstilsynet kritiserer Lindorff for «telefonstorm» mot skyldnere

Nordmenn skylder 114 milliarder i inkasso 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch