Horde inngår samarbeid med nye banker

Horde inngår samarbeid med flere banker for å levere finansielle tjenester, og er i gang med å teste de første løsningene.

Horde inngår samarbeid med Bluestep Bank, Kraft Bank ASA, Resurs Bank og BRAbank, for å levere finansielle tjenester i Horde.

– Vi er allerede i gang med å teste de første løsningene på et begrenset antall brukere, og det ser svært lovende ut, opplyser daglig leder Alf Gunnar Andersen på LinkedIn.

Han gleder seg til de nye samarbeidene og mener at det er et stort steg i riktig retning, for et «sunnere og mer åpent marked for lån og kreditt».

– Bankene ser at markedet er i endring, og ønsker å ta del i dette. Det betyr å utfordre inngrodde normer og forretningsmodeller. BRAbank har bygget banken sin på ny teknologi, som åpner for mange muligheter, skriver Andersen.

FinansWatch har tidligere skrevet at BRAbank fikk et resultat før skatt på 325,1 millioner kroner i fjerde kvartal 2020, sammenlignet med 20,2 millioner kroner i samme periode året før.

– Vi er fornøyde med det underliggende resultatet i fjerde kvartal for nye BRAbank, og banken er godt posisjonert for positiv utvikling fremover, uttalte administrerende direktør Oddbjørn Berentsen, i forbindelse med resultatet. 

Horde jakter mellom 20 og 50 millioner kroner

Bluestep: – Et voksende behov for en bank som oss

Julerengjøring hos Vipps – bytter betalinggsselskap og leverandør for BankID

BRAbank med badwill på 347 millioner kroner 

Easybank leverer et sterkt kvartal før fusjonen med BRAbank 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også