FinansWatch

Horde inngår samarbeid med nye banker

Horde inngår samarbeid med flere banker for å levere finansielle tjenester, og er i gang med å teste de første løsningene.

Horde inngår samarbeid med Bluestep Bank, Kraft Bank ASA, Resurs Bank og BRAbank, for å levere finansielle tjenester i Horde.

– Vi er allerede i gang med å teste de første løsningene på et begrenset antall brukere, og det ser svært lovende ut, opplyser daglig leder Alf Gunnar Andersen på LinkedIn.

Han gleder seg til de nye samarbeidene og mener at det er et stort steg i riktig retning, for et «sunnere og mer åpent marked for lån og kreditt».

– Bankene ser at markedet er i endring, og ønsker å ta del i dette. Det betyr å utfordre inngrodde normer og forretningsmodeller. BRAbank har bygget banken sin på ny teknologi, som åpner for mange muligheter, skriver Andersen.

FinansWatch har tidligere skrevet at BRAbank fikk et resultat før skatt på 325,1 millioner kroner i fjerde kvartal 2020, sammenlignet med 20,2 millioner kroner i samme periode året før.

– Vi er fornøyde med det underliggende resultatet i fjerde kvartal for nye BRAbank, og banken er godt posisjonert for positiv utvikling fremover, uttalte administrerende direktør Oddbjørn Berentsen, i forbindelse med resultatet. 

Horde jakter mellom 20 og 50 millioner kroner

Bluestep: – Et voksende behov for en bank som oss

Julerengjøring hos Vipps – bytter betalinggsselskap og leverandør for BankID

BRAbank med badwill på 347 millioner kroner 

Easybank leverer et sterkt kvartal før fusjonen med BRAbank 

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch