FinansWatch

Anne Marte Ring er nyansatt i Vipps

Ring skal jobbe med markedsføring mot bedriftsmarkedet i Vipps. – Anne Marte er et funn! Hun har tatt arbeidet med digitale leads i B2B-segmentet til et nytt nivå i Ardoq og kommer til å vasse i muligheter i Vipps, sier Leder for mennesker og merkevare i Vipps, Even Westerveld

Even Westerveld har ansatt Anne Marte Ring i Vipps.

– For alle med interesse for fintech er det klart at dette er Norges råeste arbeidssted. Jeg ser enorme muligheter for videre vekst innenfor bedrift og internasjonalt, så jeg er kjempespent på å bryne meg på hvordan vi kan forenkle hverdagen for alle som tar betalt, sier Anne Marte Ring til Kampanje.

Hun er ansatt for å jobbe med markedsføring mot bedriftsmarkedet i Vipps.

Leder for mennesker og merkevare i Vipps, Even Westerveld, er godt fornøyd med ansettelsen av Ring.

– Anne Marte er et funn! Hun har tatt arbeidet med digitale leads i B2B-segmentet til et nytt nivå i Ardoq og kommer til å vasse i muligheter i Vipps. Bare siden nyttår har Vipps fått 40 nye nettbutikker som kunder – hver dag. Fremover skal vi kommunisere både mer og smartere med bedriftskundene våre, ID og betaling er kompliserte temaer og vi skal være til stede for bedriftene med både trygge løsninger og god kunnskap. Anne Marte blir sentral i denne satsingen, sier han.

Vipps: Korona har hatt stor innvirkning på betalingsmønstrene våre 

Schibsted investerer i fintech-selskapet Dintero  

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte