Schibsted investerer i fintech-selskapet Dintero

– Vi har klokketro på at Dintero kan ta en tydelig posisjon i markedet for transaksjoner og betalingsløsninger, sier Mats Staugaard, Investment Manager i Schibsted Growth.
Gründer og daglig leder i Dintero, Daro Navaratnam.
Gründer og daglig leder i Dintero, Daro Navaratnam.

Dintero er en åpen markedsplass for ulike betalingsløsninger, er priset til 125 millioner kroner. Både Vy, Staples og Europris benytter seg av Dinteros løsninger i dag. Nå skal mediekonsernet Schibsted investere i Dintero og sitter med en eierandel på 1,57 prosent, skriver Kampanje.

– Vi har klokketro på at Dintero kan ta en tydelig posisjon i markedet for transaksjoner og betalingsløsninger, sier Mats Staugaard, Investment Manager i Schibsted Growth.

Dintero omsatte for 2,6 millioner i 2019, og har i dag nærmere 170 aktive kunder hvor 150 kunder har kommet til i år.

– Konkurransen i markedet for betalingsløsninger tilspisser seg. Aktørene vi kan regne med i fremtiden er de som klarer å levere en sømløs, transparent og kostnadseffektiv brukeropplevelse på kundenes premisser. Det har vært vårt kundeløfte siden vi inntok markedet i 2018, og det har ikke blitt mindre viktig, sier gründer og daglig leder i Dintero, Daro Navaratnam.

Navaratnam er også fornøyd med Schibsteds kompetanse innen fintech, som han tror kan komplettere Dibteros egen.

– Schibsted har tung kompetanse som kan komplettere vår egen, også innen fintech. Dette kombinert med lang erfaring som investor, og en rekke sterke merkevarer i sin portefølje gjør dem til en veldig attraktiv eier. Schibsted har også virkelig forstått hvilke muligheter som ligger i å erstatte utdaterte finansprodukter med nyskaping og teknologi, sier Navaratnam.

KLP-direktør: – Finansbransjen har lenge sett på klima som en finansiell risiko 

KLP og Storebrand topper ny bærekraftsliste 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

MEST AV DE NORSKE: Henrik Høye, adm. dir i Protector Forsikring topper lønnslisten blant lederne av de norske forsikringsselskapene. | Foto: Protector Forsikring

Dette tjener forsikringstoppene

For abonnenter