FinansWatch

Klarna entrer fysiske butikker

Klarna skal samarbeide med Verifone og innta butikkene som betalingsmetode.

Illustrasjonsbilde av den amerikanske Klarna-appen. | Foto: Klarna PR

Bankaxept og kredittkortleverandørene har kontrollert betalingsterminalene i butikkene. Nå åpner mobilen for nye tjenester, og flere nye aktører kommer inn på butikkbetaling.Tidligere har Vipps inntatt butikkene, og nå følger Klarna etter. Det melder Dagens Næringsliv.

– Det har skjedd større endringer i dette markedet de siste to årene enn de foregående 20. Nå jobbes det mer med å utvikle tjenester, og dette gir en mulighet til å få inn en alternative betalingsmerkevarer. I dette tilfellet benyttes vår infrastruktur og Klarnas betalingsløsning, sier Pål André Pederssen, salgsdirektør i Verifone Norway til Dagens Næringsliv.

Fysisk butikkhandel utgjør fremdeles størstedelen av handelen.

– I Norge utgjør fortsatt de fysiske butikkene størstedelen av handelen, derfor er de et spennende marked. Innen butikkbetaling har det vært en ekstrem vekst i tjenester og tilbydere, sier Thomas Elvestad som er markedsdirektør for Klarna Norge.

Svensk Klarna-konkurrent henter 210 mill.  

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

– Det har vært et sterkt kvartal

Det var en svært fornøyd konsernsjef som la fram kvartalsresultatene til Sparebank 1 SMN i går. – Av sparebankene tror jeg vi topper avkastningstabellen, sa Jan-Frode Janson.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch