FinansWatch

Voss Veksel- og Landmandsbank skal revurdere Eika-tilknytning

Vurderingen om alliansetilknytning skal være avklart innen utgangen av året. Dersom Voss Veksel- og Landmandsbank beslutter å forlate Eika-alliansen og slutte seg til alliansen LOKALBANK blir banken den tiende banken som har sagt opp sin avtale med Eika Gruppen med virkning fra 1. januar 2022

Foto: Voss Veksel- og Landmandsbank

Styret har i en børsmelding besluttet at banken skal vurdere «si framtidige alliansetilknytning.» Banken har vært medlem i Eika Alliansen siden 2012, og oppgir at styret og banken har vært fornøyd med det.

I børsmeldingen kommer det frem at bankens vurdering rundt sine styrkede økonomiske resultat og positive utvikling nå anser tiden som riktig for å vurdere hva slags allianse som tjener banken sine interessenter best mulig fremover.

Målet er at vurderingen om alliansetilknytning skal være avklart innen 31.12.2020.  Dersom Voss Veksel- og Landmandsbank beslutter å forlate Eika-alliansen og slutte seg til alliansen LOKALBANK blir banken den tiende banken som har sagt opp sin avtale med Eika Gruppen med virkning fra 1. januar 2022

Vekselbanken: – Vi får flere kunder innen forsikring og sparing 

For Vekselbanken er det nå mindre aktuelt enn før å opprette nye filialer 

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch