Maria Østerhus Lobo går fra Econa til Virke

Lobo går fra stillingen som leder for kommunikasjon og samfunnspolitikk i Econa til å bli kommunikasjonssjef i handels- og tjenestenæringens hovedorganisasjon, Virke.

Østerhus Lobo begynte i Econa i 2011. Hun har bekledd ulike roller fra analytiker og utreder til å bli avdelingsleder for fag og samfunnspolitikk, og til slutt leder for kommunikasjon og samfunnspolitikk.

− Etter ni år i Econa var det naturlig for meg å være åpen for nye muligheter. Jeg har sammen med Econa hatt en fantastisk reise og hele tiden jobbet med kollegaer som har utviklet både meg og organisasjonen, og tar med meg mange gode erfaringer fra Econa inn i Virke. Hele 8 av 10 nordmenn jobber i handels- og tjenestenæringen, og Virke har påtatt seg oppdraget om å få til bærekraftig verdiskaping sammen med medlemmene, det inspirerer og motiverer meg, sier Østerhus Lobo i en pressemelding.

Østerhus Lobos fremdtidige sjef er storfornøyd med signeringen.

− Vi gleder oss til å få Maria ombord. Gjennom hennes samfunnsengasjement, kommunikasjonsteft og lederegenskaper vil hun bidra til å styrke Virkes kommunikasjon og handels- og tjenestenæringens posisjon i den offentlige debatten, sier Inger Elisabeth Sagedal, direktør for marked og kommunikasjon i Virke i en pressemelding.

Østerhus Lobo tiltrer stillingen 1. september.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også