FinansWatch

Formuesforvaltning vinner digital pris

I konkurranse med ledende aktører innenfor Wealth Management har Formuesforvaltning mottatt pris for årets beste digitale initiativ.

Fasaden itil Formuesforvaltning

Et globalt panel med seks eksterne eksperter på digital formuesforvaltning kårer vinnere innenfor seks ulike kategorier. I dag ble det kjent at Formuesforvaltning vinner kategorien Digital Initiative of the Year.

−Teknologi kan ikke erstatte den personlige relasjonen mellom kundene og rådgiverne. Men brukt riktig løfter teknologi kundeopplevelsen. sier sjefsstrateg Anders Zachrisson i Formuesforvaltning i en pressemelding og legger til.

− Vi har de siste årene jobbet frem nye digitale løsninger, inkludert en quiz og en dynamisk formuesplan i appen som har bidratt til dypere og mer innsiktsfulle samtaler med våre kunder.

Kåringen Digital Wealth Management Impact Innovation Awards er gjennomføres av det amerikanske rådgivnings- og analyseselskapet Aite Group.

 

Storebrand-forvaltere: – Vi anbefaler en balansert portefølje av ulike aktivaklasser, sektorer og geografiske regioner

Sparebanken Møre girer opp satsingen på kapitalforvaltning 

Mer fra FinansWatch

Sbanken utsatt for dataangrep

Sbanken ble lørdag formiddag utsatt for et dataangrep av samme type som flere norske instanser ble utsatt for denne uka.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch