FinansWatch

Storebrand-forvaltere: – Vi anbefaler en balansert portefølje av ulike aktivaklasser, sektorer og geografiske regioner

Porteføljeorvalter Olav Chen og investeringdirektør Dagin Norum går fra en overvekt til en normalvekt i globale og svenske aksjer, skriver duoen i ny månedsrapport.

Forvalter Olav Chen i Storebrand Asset Management. | Foto: CF Wesenberg / Kolonihaven.no

Porteføljeforvalter Olav Chen og investeringsdirektør Dagfin Norum i Storebrand Asset Management går fra en overvekt til en normalvekt i globale og svenske aksjer, skriver Finansavisen.

– Selv om vi også tror at veksten i andre halvår blir høy og at sentralbankene holder på sin ekspansive pengepolitikk, har inflasjonsfrykten trolig ikke toppet ut og rentene kan stige mer, sier Norum og Chen i en ny månedsrapport.

Storebrand-forvalterne mener langsiktige investorer bør holde stø kurs mot sin valgte plasseringsstrategi og det er ikke gitt at man bør gjøre endringer basert på korttidsvarselet. 

– Vi anbefaler en balansert portefølje av ulike aktivaklasser, sektorer og geografiske regioner. Denne rapporten omhandler bare noen av de aktivaklasser som bør inngå i en balansert portefølje, står det videre i rapporten.

Lie går fra Danske Bank til Formuesforvaltning: – Et veivalg i karrieren 

Nicolai Tangen har oppdatert strategien til Oljefondet  

Mer fra FinansWatch

– Bulder Bank skal alltid vera ein utfordrar

– Vi skal halde på utfordrarposisjonen og vil heile tida søkje etter nye måtar og løyse kundane sine utfordringar på, seier direktør i Bulder Bank, Torvald Kvamme, til FinansWatch.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch