Nordea Liv bykser i Epsi-kåring

Mens de fleste selskapene går noe tilbake, viser Nordea Liv til fremgang i Epsis pensjonsundersøkelse. 
ØKER KUNDETILFREDSHETEN: Administrerende direktør i Nordea Liv, Hans-Erik Lind. | Foto: Nordea
ØKER KUNDETILFREDSHETEN: Administrerende direktør i Nordea Liv, Hans-Erik Lind. | Foto: Nordea

Epsis pensjonsundersøkelse for 2024. Undersøkelsen har rangert hvilke pensjonsselskap som har de mest tilfredse privatkundene. På topp i årets undersøkelse er Sparebank 1 Forsikring, der 62,8 prosent av kundene er tilfredse. 

Etter å ha kommet på sisteplass i fjor, bykser Nordea Liv frem, og kommer på tredjeplass over selskapene med de mest tilfredse privatkundene i 2024.

Administrerende direktør i Nordea Liv, Hans-Erik Lind, forteller at selskapet har gjort aktive grep for å øke kundetilfredsheten. 

– Vi har jobbet mye med et økt aktivitetsnivå ut mot kundene. Dette arbeidet har resultert i at vi som eneste store leverandør viser fremgang på tilfredshet i denne undersøkelsen, sier Lind i en pressemelding. 

I rapporten skriver Epsi at de fleste selskapene går noe tilbake. Samtidig går Nordea Liv frem med 3,4 prosent fra året før. 

– Å endre kunders tilfredshet tar tid, og i år får vi betalt for det økte fokuset og aktivitetene vi har skapt det siste året igjennom blant annet Nordea Liv Pluss, mangedobling av webinar med spissede budskap og kampanjer, sier han. 

Lind forteller at selskapet spesifikt har jobbet med kommunikasjonen ut mot kundene. 

– Der er stikkordene enkel, proaktiv og målrettet kommunikasjon. Målet er å gi relevant kunnskap og informasjon for kunden i situasjonen de står ovenfor.

– Det å bygge en kundesentrisk kultur har vært viktig. Å gi plass til kundehistorier internt og få kunden stemme opp og frem. Det gir oss mer innsikt i hva vi faktisk bidrar til for den enkelte, og beskriver hvordan deres opplevelser har vært i møte med oss, sier Lind. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også