Finans Norge og Norsk Pensjon lanserer ny nettportal

I samarbeid skal Finans Norge og Norsk Pensjon lansere en nettportal som viser historisk avkastning for investeringsprofiler som de ulike pensjonsselskapene tilbyr.
Direktør i livsforsikrings- og pensjonsavdelingen i Finans Norge, Stefi Kierulf Prytz. | Foto: Finans Norge/CF-Wesenberg
Direktør i livsforsikrings- og pensjonsavdelingen i Finans Norge, Stefi Kierulf Prytz. | Foto: Finans Norge/CF-Wesenberg

Finans Norge skriver på sine sider at de, i et samarbeid med Norsk Pensjon, nå lanserer en ny nettportal som skal vise historisk avkastning for investeringsprofiler som de ulike pensjonsselskapene tilbyr i det norske markedet for innskuddspensjon.

Bakgrunnen for nettportalen er at oppnådd avkastning er en viktig faktor når bedrifter og forbrukere velger sin egen pensjonssparing.

– I lys av det voksende markedet for innskuddspensjon og det stadig økende behovet for oppdatert og objektiv informasjon, har Finans Norge og Norsk Pensjon besluttet å tilby den samme tjenesten i en selvstendig nettportal; «avkastningsportalen.no», sier direktør i livsforsikrings- og pensjonsavdelingen i Finans Norge, Stefi Kierulf Prytz.

Avkastningsportalen.no vil også vise informasjon om hvordan hver enkelt pensjonsprofil er satt sammen, ulike mål for hvor høy risiko investeringene i profilen har, og ulike kostnadselementer som kan inngå.

Pensjonsselskapene rapporterer hver måned inn oppdaterte data om sine ulike pensjonsprofiler til Norsk pensjon.

Storebrand klager inn KLP og norske kommuner til ESA

Bedriftspensjonsbarometeret 2022: Tre selskaper skiller seg ut

Pensjonsrangering: Island på topp – Norge faller til 7. plass

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også