FinansWatch

Nordea Liv lander Folketrygdfondet som kunde

Nordea Liv skal dermed levere pensjon til de ansatte i Folketrygdfondet de fire neste årene med opsjon på forlengelse på ett år, opplyser Nordea Liv i en pressemelding.

Hans-Erik Lind er administrerende direktør i Nordea Liv. | Foto: Nordea

 – Vi er stolte av at Folketrygdfondet velger oss som sin pensjonsleverandør. Det er ekstra stas at de som selv er gode på kapitalforvaltning, og har det viktige samfunnsoppdraget med å forvalte Statens Pensjonsfond velger oss som sin forvalter av pensjon sin sine ansatte, sier Hans-Erik Lind, administrerende direktør i Nordea Liv i pressemeldingen.

Fem pensjonsleverandører var med da det statlige Folketrygdfondet utlyste en anbudskonkurranse på leveranse av innskuddspensjon til sine 52 ansatte tidligere i år.

– God og forståelig informasjon er viktig i arbeidet med pensjon. Dette skal vi sikre at de ansatte i Folketrygdfondet får. Og de skal være trygge på at vi forvalter pensjonen på beste måte, sier Lind.

Mer fra FinansWatch

Runa Opdal Kerr: – For finansnæringen som helhet går det sakte

Finans Norge er en av eierne av Kvinner i Finans Charter som har som mål å få opp andelen kvinnelige ledere i finansnæringen. – Vi må tørre å sette hårete mål, jobbe systematisk og ikke minst vise i praksis at resultatene er så viktige at de belønnes, sier arbeidslivsdirektør Runa Opdal Kerr i Finans Norge.

Nytt utvalg går gjennom hele skattesystemet

Norge mot 2025-utvalget anbefalte å sette ned et eget utvalg for en helhetlig gjennomgang av skattesystemet. Regjeringen har nå bedt professor Ragnar Torvik lede dette arbeidet.

Les også

Relaterte

Siste Nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger