Ny arbeidslivsdirektør i Finans Norge

Finans Norge har ansatt Therese Høyer Grimstad til å ta over etter at det ble klart at Runa Opdal Kerr gir seg i stillingen som arbeidslivsdirektør.
Therese Høyer Grimstad blir ny arbeidslivsdirektør i Finans Norge. Hun tiltrer 1. januar 2023. | Foto: Finans Norge
Therese Høyer Grimstad blir ny arbeidslivsdirektør i Finans Norge. Hun tiltrer 1. januar 2023. | Foto: Finans Norge

1. januar 2023 vil Therese Høyer Grimstad tiltre som ny arbeidslivsdirektør i Finans Norge. Det skriver bransjeorganisasjonen på sine sider.

I dag jobber Høyer Grimstad som advokat og fagsjef for individuell arbeidsrett i Finans Norges arbeidslivsavdeling.

– Therese er den naturlige kandidaten til å overta som arbeidslivsdirektør etter Runa Opdal Kerr, og dette er en rolle hun kommer til å fylle på en utmerket måte, sier administrerende direktør Idar Kreutzer i Finans Norge.

Høyer Grimstad har vært i Finans Norge sin arbeidslivsavdeling siden 2018, og før det jobbet hun i DNB, i tillegg til å ha lang erfaring fra advokatbransjen. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo.

– Det er nye som skjer på arbeidslivsområdet fremover, både når det gjelder kompetanseskiftet vi står midt i, arbeidet med likestilling og mangfold og ikke minst de økonomiske og samfunnsmessige utfordringene, som i stor grad også påvirker forholdene i arbeidslivet. Det blir spennende å kunne ta del i og være med på utviklingen videre på dette området, sier Høyer Grimstad.

Skifte i toppen får også endringer innad in avdelingen. Thomas Keiserud, som i dag er advokat og fagsjef innenfor kollektiv arbeidsrett, blir forhandlingsdirektør, mens Alexander Lange fortsetter som fagdirektør for arbeidslivsøkonomi og pensjon.

Digitalkonseptet Bulder bytter sjef

PWC styrker seg på antihvitvask og økonomisk kriminalitet

Romerike Sparebank ansetter kommunikasjonsansvarlig

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også