Digitalkonseptet Bulder bytter sjef

Torvald Kvamme slutter som administrerende direktør i Bulder, og Simen Eilerten tar over.
Ny administrerende direktør Simen Eilerten (til v.) og avtroppende administrerende direktør Thorvald Kvamme i digitalkonseptet Bulder. | Foto: Sparebanken Vest
Ny administrerende direktør Simen Eilerten (til v.) og avtroppende administrerende direktør Thorvald Kvamme i digitalkonseptet Bulder. | Foto: Sparebanken Vest

Simen Eilerten blir ny administrerende direktør i Bulder bank, digitalkonseptet til Sparebanken Vest. Det kommer frem i en internmelding FinansWatch har fått fra Sparebanken Vest.

Thorvald Kvamme, som var den første personen som ble ansatt i Bulder, gir seg nå, da han skal starte konsulentvirksomhet. Kvamme har vært i Sparebanken Vest siden 2009, da han startet som konsulent.

– Jeg er enormt takknemlig for muligheten jeg har fått til å bygge opp Bulder, det er den mest spennende jobben jeg har hatt i hele mitt liv, sier Kvamme i meldingen.

Han sier videre at det var naturlig å gi seg nå, som Bulder-konseptet ikke lenger er en start-up, men en scale-up.

Simen Eilerten vil ta over jobben som direktør i Bulder, etter noen år i Sparebanken Vest og i Bulder.

– Jeg trengte ingen betenkningstid. Dette er en unik mulighet, rett og slett. En av de kuleste jobbene som finnes der ute, sier Eilerten.

– Jeg har vært med siden Bulder bank var en PowerPoint. Jeg har et sterkt eierskap til konseptet og har hatt en finger med i de fleste strategiske veivalg siden oppstarten. Sammen med den dyktige gjengen i Bulder skal vi ta konseptet fra start-up til scale-up. Jeg har stor tro på at vi skal løfte Bulder til nye høyder, legger Eilerten til.

Kjerpeseth

Konsernsjef Jan Erik Kjerpeseth i Sparebanken Vest takker Kvamme for jobben som er gjort i Bulder.

– Torvald hadde ansvaret for å utvikle og lansere mobilbanken vår, som senere har blitt kåret til Norges beste av kundene selv. Da styret vedtok å satse på Bulder i 2018, kom Torvald til meg i gangen og sa: - Den jobben har jeg lyst på, sier Kjerpeseth.

– Torvald har vært med lenge, og at han nå ønsker å starte opp en ny konsulentvirksomhet, har jeg forståelse for. Jeg vil takke Torvald for en formidabel innsats med å starte opp og få fart på Bulder-konseptet, sier Kjerpeseth.

Finansdepartementet krever endringer i Bulder Bank

Kjerpeseth etter avgjørelse fra Finansdepartementet: – Vi retter oss etter deres pålegg

Rettssaken om Sandnes Sparebank utsatt

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også