FinansWatch

Nordea Nordvest får ny leder

Iselin Giskegård, som har innehatt rollen for Nordeas privatmarked i Nordvest går over i en nasjonal rolle for banken.

Aage Christensen tiltrer sin rolle som leder for privatmarked i Nordea Nordvest 1. oktober i år. | Foto: Nordea

Aage Christensen er ansatt som ny leder for Nordeas avdeling for privatmarked i Nordvest. Han vil tilre stillingen 1. oktober.

Christensen kommer fra stillingen som daglig leder i Ulstein Eigedomsselskap KF og Ulstein Fjernvarme AS. Nordea skriver at han har bred erfaring fra bank og finans, blant annet som regionbanksjef i Sparebank 1 Oslo Akershus og banksjef i Sparebanken Møre.

– Jeg gleder meg til å bygge videre på den lange historikken og sterke posisjonen Nordea har i Nordvest. Nordea har en klar strategi på levere førsteklasses kundeopplevelse på tvers av alle kanaler, både digitalt og i fysiske møter. Det er en vanskelig oppgave, men en utfordring jeg synes er utrolig spennende, sier Christensen i en pressemelding.

Christensen er utdannet sivilmarkedsfører fra NMH og har også en Master of commerce in management and marketing fra Maquarie University i Australia.

– Region Nordvest er et satsingsområde for Nordea. Spesielt på sparing er kundene i Nordvest bevisste. Vi skal gjøre det enkelt for dem å finne gode alternativer, også i urolige tider, og dette gleder vi oss til at Aage skal videreutvikle, sier leder av rådgivning og salg Pål Ekeberg i Nordea Norge.

Ny administrerende direktør i DNB Næringsmegling

Ly forsikring forsterker personskadeavdelingen

Zdata får ny juridisk leder

Mer fra FinansWatch

Norges Bank tilbyr F-lån

Mandag skriver Norges Bank på sine sider at det kommer nye tiltak for å dempe svingningene i pengemarkedsrentene.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch