Kredinor får ny leder for strategiske prosjekter

Rollen er ny i ledergruppen til Kredinor, som i tillegg til å ha fått ny toppsjef er i en større omorganisering.
Charlotte Surén er ansatt som leder for strategiske prosjekter i Kredinor. | Foto: Sturlason AS
Charlotte Surén er ansatt som leder for strategiske prosjekter i Kredinor. | Foto: Sturlason AS

Charlotte Surén (32) går inn i ledergruppen i Kredinor som leder for strategiske prosjekter. Det skriver Kredinor i en pressemelding.

Surén har de siste seks månedene vært innleid hos Kredinor fra BDO for å bistå dem med sammenslåingen med Modhi.

– Charlotte har allerede gjort en formidabel innsats med å lede første fase av omorganiseringen av Kredinor til aksjeselskap og hatt ansvar for prosjektet knyttet til intensjonsavtalen om sammenslåing mellom Kredinor og Modhi. Hun har den riktige kunnskapen, stukturen og ikke minst pågangsmotet til å lede slike krevende prosesser. Vi er svært glade for at hun er med oss på laget videre, sier administerende direktør i Kredinor, Klaus-Anders Nysteen i pressemeldingen.

I tillegg til at Kredinor slår seg sammen med innkrevingsselskapet til Sparebank 1, Modhi, legger Kredinor om driften fra å være et samvirkeforetak til å bli et aksjeselskap med en stiftelse som eier.

– Planene om sammenslåing er veldig spennende og positive for selskapets fremtid. Det har vært veldig gøy å jobbe tett med flere av de dyktigste folkene innenfor sine spesialfelt i dette prosjektet til nå, både interne og eksterne. Jeg ydmyk, stolt og glad for å få være med på reisen videre som ansatt i Kredinor, sier Charlotte Surén.

Surén starter i jobben 1. mai.

Charlotte Surén har i tillegg til å være konsulent i BDO også fartstid i Eksportkreditt Norge, Multiconsult og Visma. Hun er utdannet Mcquarie University og handelshøyskolen BI og har en MBA-grad.

Vipps ansetter ny kommunikasjonssjef fra Telenor

Undersøkelse viser at yngre sliter mer enn eldre

Tidligere finansdirektør i DNB er innstilt som styreleder i eiendomsselskap

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også