FinansWatch

Stig Myrseth blir styremedlem i Huddlestock

Fintech-selskapet Huddlestock henter inn tidligere toppsjef som styremedlem.

Stig Myrseth blir styremedlem i Huddlestock, som han selv ledet et års tid frem til 2020. | Foto: Berit Roald / NTB

Stig Myrseth er valgt inn som styremedlem i fintech-selskapet Huddlestock med umiddelbar virkning.

Myserth har skapt et navn for seg selv i norsk finans gjennom en årrekke. Han har vært analytiker og fondsforvalter før han grunnla meglerselskaper Orion som senere ble en del av Norne Securities. Han har også grunnlagt Fjord Bank i Litauen.

Siden har han jobbet innen fintech og var Huddlestocks administrerende direktør frem til 2020. Nå er han rådgiver for egenkapitalfondet Spear Capital i tillegg til flere styreverv.

– Vi er veldig fornøyde med få Stig Myrseth inn i Huddlestocks styre. Stig har eksepsjonell driftserfaring og regulatorisk kompetanse fra finanstjenestebransjen. Hans bakgrunn fra regulering og kapitalmarkeder og erfaring med oppstartsvirksomheter vil komplementere styrets eksisterende kompetanser og bidra til å styre gruppen etter hvert som vi utvikler våre teknologitilbud og forretningstjenester utenfor våre kjernemarkeder i Tyskland og Norden, sier Øyvind Hovland, styreformann i Huddlestock Fintech Group.

Samtidig vil Per Øyvind Berge tre ut av styret etter tre års tjeneste.

– Vi vil takke Per Øyvind for hans bidrag til styret de siste årene og ser frem til å samarbeide videre med ham som langsiktig investor, sier Hovland.

Søkerlisten til Norges Bank ventes neste uke

Ny styreleder i Handelsbanken Norge

Konsulentselskap: – Jeg har ikke opplevd mangelen på kompetanse så skrikende som nå 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch