FinansWatch

Tre Santander-topper forlater bransjen

Topplederne fra Santander Bank bytter ut bankbransjen med mobilitetsselskapet Imove.

Produktdirektør Gunnar Birkenfeldt (t. v.) og Administrerende direktør Hans Kristian Aas i Imove. | Foto: Imove

Abonnements-tjenesten Imove, som leverer bilabonnement på nett, henter nå tre toppledere fra Norge og Nordens avdeling av Santander Bank.

Leder for kommersiell direktør Knut Øvernes, leder for den nordiske enheten for forretningsutvikling Morten Fløsvik og kommersiell direktør Børge Liavik forlater sine stillinger i Santander til fordel for bil abonnementstjenesten Imove.

I et intervju hos Bilbransje24 forteller administrerende direktør Hans Kristian Aas i Imove at han er veldig fornøyd med å få inn de tre.

- Imove er veldig stort over å ha etablert seg som en ledende plattform i grensesnittet bil, teknologi og finans. Det at vi klarer å tiltrekke oss profiler som Knut, Morten og Børge er vi veldig stolte av, sier Aas.

Knut Øvernes, som frem til nå har vært øverste leder for Santander Norge, i tillegg til å ha vært kommersiell direktør for Norden, forteller til Bilbransje24 at han velger å bytte nå fordi han elsker utfordringer.

Finansbransjen i Danmark krever testing og vaksine av ansatte

Konsulentfirma: – Vanskeligere å fylle økonomistillingene

Han blir ny sjef for Tolga-Os sparebank 

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch