Eks DNB-leder satser på egne investeringer og styrearbeid

Kari Bech-Moen ledet HR-arbeidet i DNB i tre år, men måtte til slutt ut for å gjøre det hun aller helst vil.
Kari Bech-Moen har forlatt DNB etter tre år som HR-sjef for å satse på egne investeringer og styrearbeid. | Foto: Tobias Myklebust Fjeldheim
Kari Bech-Moen har forlatt DNB etter tre år som HR-sjef for å satse på egne investeringer og styrearbeid. | Foto: Tobias Myklebust Fjeldheim

Kari Bech-Moen har jobbet i DNB siden 2018 og ledet HR-arbeidet i DNB fra 2019 til oktober i år. Tidligere har hun vært tech-gründer, og etter tre år i DNB var det klart at hun heller ville leve av investeringer og styrearbeid i oppstartsselskaper.

– DNB er et imponerende selskap, og vi skal være glade for at vi har en bank som den i Norge. Den er svært solid, og ikke minst full av bra folk. Men det er en tid for alt. Jeg var der i tre år, og nå ønsket jeg å jobbe mer kommersielt, sier Bech-Moen til Shifter.

Før tiden i DNB jobbet hun i Telenor, men lanserte også familielogistikkappen Famweek som hun jobbet med mellom 2014 og 2019. Famweek ble solgt og kapitalen har Bech-Moen brukt til å investere i flere teknologiselskaper i oppstartsfasen.

Blant selskapene hun har involvert seg i er FutureXchange, som hjelper oppstartsselskaper med å skaffe kapital. For øvrig er porteføjen hennes stort sett teknologiselskaper.

Lunar Bank henter Suryadeep Seal fra Danske Bank

Nordea ansetter influenser

Forlater jobben som regionbanksjef i Sparebanken Vest 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også