FinansWatch

Lunar Bank henter Suryadeep Seal fra Danske Bank

I Danske Bank har Seal vært sentral i Danske Banks arbeid med å digitalisere kontakten med bedriftskundene. Hos Lunar skal han lede satsingen mot norske småbedrifter.

Eilin Schjetne, norgessjef i Lunar Bank, er godt fornøyd med ansettelsen. | Foto: Lunar Bank

– Vi er superfornøyde med å få Deep med på laget. Han tilfører tung kompetanse innen småbedriftsegmentet til teamet vårt her i Norge. Det er svært verdifullt når vi skal gjøre bank på nye digitale måter for oppstarts- og mikrobedrifter, uttaler Lunars norgessjef Eilin Schjetne i en pressemelding, melder Shifter.

Suryadeep Seal kommer til Lunar fra jobben som leder av den nordiske strategienheten i Group Technology & Services i Danske Bank ved hovedkontoret i København.

– I Norge er det over 500.000 små bedrifter med under 20 ansatte. Selv om bankene har forsøkt å dekke behovene og engasjere seg i dette markedet, finnes det stort potensial for å levere bedre kundeopplevelser og skape nødvendig kundelojalitet, uttaler Seal i pressemeldingen.

Mer fra FinansWatch

Tryg inngår forlik i underslagssak

I en underslagssak har Sandberg revisjon, On time regnskap, regnskapskonsulent Johnsgaard og Gjensidige forsikring inngått forlik med Tryg forsikring før saken kom opp i Oslo tingrett.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch