Ragnhild Fresvik blir styremedlem i Aars

Møllerfamiliens familiekontor og investeringsselskap, Aars, har valgt å hente inn Ragnhild Fresvik som nytt styremedlem i selskapet.
Konserndirektør for bedriftsmarkedet Ragnhild Fresvik i Sparebanken Vest. Nå også styremeldem i Aars. | Foto: Eivind Senneset/Sparebanken Vest
Konserndirektør for bedriftsmarkedet Ragnhild Fresvik i Sparebanken Vest. Nå også styremeldem i Aars. | Foto: Eivind Senneset/Sparebanken Vest

Ragnhild Fresvik er konserndirektør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Vest, og Aars skriver at hennes kunnskap om bredden i norsk næringsliv, investeringsvirksomhet og engasjement for bærekraft var avgjørende for valget av Fresvik.

– Aars er et spennende selskap, med svært stor spennvidde i virksomheter og bransjetilhørighet. Jeg tiltrekkes av muligheten til å få jobbe med kanskje et av de mest spennende eiermiljøene i Norge, og opplever at Aars, og eierne bak, har tydelige ambisjoner for fremtidig videreutvikling av både egen forretning og samfunnsrolle. Her ser jeg frem til å bidra med min kompetanse i den videre utviklingen av Aars, sier Fresvik i en pressemelding.

I tillegg til å være konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest, har Fresvik erfaring fra både bankvirksomhet og ulike roller som konsulent. Før jobben i Sparebanken Vest var Fresvik blant annet innom Boston Consulting Group, Software Innovation (nå Tioetoevry) og Borea Oppurtunity Managment.

– Ragnhild Fresvik kjenner norsk næringsliv god. Hun tilfører i tillegg operativ ledererfaring fra digitaliseringsprosesser, erfaring med direkteinvesteringer og har et sterkt engasjement for bærekraft. For oss er det avgjørende å ha med mennesker på laget i Aars-styret som kan bidra til den beste, og en mest helhetlig, komptetanse i styret, sier styreleder Øyvind Schage Førde i Aars.

Fresvik går inn i et styret bestående av Harald Møller, Morten Møller, Anne Catrine Møller, John Giverholt og Tine Wollebekk.

Sparebanken Vest satser i Møre og Romsdal

Finansforbundet: - Regjeringens budsjettforslag er en kalddusj for oss 

Kredinor: – Trusler er en del av det vi må takle 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også