FinansWatch

Ragnhild Fresvik blir styremedlem i Aars

Møllerfamiliens familiekontor og investeringsselskap, Aars, har valgt å hente inn Ragnhild Fresvik som nytt styremedlem i selskapet.

Konserndirektør for bedriftsmarkedet Ragnhild Fresvik i Sparebanken Vest. Nå også styremeldem i Aars. | Foto: Eivind Senneset/Sparebanken Vest

Ragnhild Fresvik er konserndirektør for bedriftsmarkedet i Sparebanken Vest, og Aars skriver at hennes kunnskap om bredden i norsk næringsliv, investeringsvirksomhet og engasjement for bærekraft var avgjørende for valget av Fresvik.

– Aars er et spennende selskap, med svært stor spennvidde i virksomheter og bransjetilhørighet. Jeg tiltrekkes av muligheten til å få jobbe med kanskje et av de mest spennende eiermiljøene i Norge, og opplever at Aars, og eierne bak, har tydelige ambisjoner for fremtidig videreutvikling av både egen forretning og samfunnsrolle. Her ser jeg frem til å bidra med min kompetanse i den videre utviklingen av Aars, sier Fresvik i en pressemelding.

I tillegg til å være konserndirektør for bedriftsmarked i Sparebanken Vest, har Fresvik erfaring fra både bankvirksomhet og ulike roller som konsulent. Før jobben i Sparebanken Vest var Fresvik blant annet innom Boston Consulting Group, Software Innovation (nå Tioetoevry) og Borea Oppurtunity Managment.

– Ragnhild Fresvik kjenner norsk næringsliv god. Hun tilfører i tillegg operativ ledererfaring fra digitaliseringsprosesser, erfaring med direkteinvesteringer og har et sterkt engasjement for bærekraft. For oss er det avgjørende å ha med mennesker på laget i Aars-styret som kan bidra til den beste, og en mest helhetlig, komptetanse i styret, sier styreleder Øyvind Schage Førde i Aars.

Fresvik går inn i et styret bestående av Harald Møller, Morten Møller, Anne Catrine Møller, John Giverholt og Tine Wollebekk.

Sparebanken Vest satser i Møre og Romsdal

Finansforbundet: - Regjeringens budsjettforslag er en kalddusj for oss 

Kredinor: – Trusler er en del av det vi må takle 

Mer fra FinansWatch

Vil refinansiere gjeld med stabil krypto

Fintech-selskapet Horde har initiert tjenesten Bustad, som gjør at gjeldstyngede huseiere kan selge ut deler av huset sitt for å betale ned på lån. Boligkjøpene finansieres av stablecoinen Bustad coin.

Disse bankene hever renten tirsdag

Etter at Norges Bank hevet styringsrenten med 0,5 prosentpoeng forrige uke har flere av Norges banker bestemt seg for å heve sine rentesatser.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch