Axo finans får ny administrerende direktør

Låneformidleren Axo ansetter ny toppleder fra Sbanken.
Foto: Pressebilde
Foto: Pressebilde

Jostein Christian Dalland er ansatt som ny administrerende direktør for Axo finans, en formidlingstjeneste for usikrede lån.

Dalland har 30 års erfaring fra markedsføring og kommer fra stillingen som leder for sparing og markedsføring i Sbanken. Han har tidligere startet ulike virksomheter selv og har erfaring fra Storebrand, Aker Biomarine og Orkla Foods.

– På vegne av selskapet og styret er jeg glad for å ønske Jostein velkommen som vår nye administrerende direktør. Han bringer med seg dyp internasjonal og digital markedsføringsekspertise og har en utmerket merittliste med å administrere og skalere digitale B2C-bedrifter. Hans erfaring er svært komplementær med Axos nåværende strategi og visjon, og vi er sikre på at han er den ideelle lederen for vår neste vekstfase, sier Didier Bench, styreleder i Axo i en pressemelding.

Dalland selv sier:

– Jeg er beæret over å ha fått muligheten til å lede Axo og det talentfulle teamet bak. Etter det vellykkede oppkjøpet av danske LendMe har Axo blitt ledende innen distribusjon av personlige finansprodukter i Norge og Danmark. Jeg er beæret over å få muligheten til å lede Axos neste fase av vekst for å bli den fremste pan-nordiske plattformen for personlige finansielle produkter. Jeg ser frem til å samarbeide med styret for å sikre at selskapet fortsetter å innovere og utvikler løsninger som styrker våre tilbud til både forbrukere og bankpartnere.

Axo Finans er eid av Corsair Capital og har ambisjoner om å vokse ut av Norge og også formidle forbrukslån til personer i Sverige og Danmark.

Kredinor: – Trusler er en del av det vi må takle

Sparebanken Vest i Ålesund: – Det er viktig at vi får med oss medarbeidere med rett kompetanse 

Danske Bank har ansatt ny leder i Stavanger: – I nyhetsbildet kan det virke som at hele området har store utfordringer, slik er det ikke for oss som jobber her 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også