FinansWatch

Kristin Moe Fjær blir banksjef i Ytre Namdal

Moe kommer fra sjømatbransjen, men har også tidligere vært innom regionbanken for Midt-Norge.

Kristin Moe Fjær er ny banksjef i Ytre Namdal for Sparebank 1 SMN. | Foto: Sparebank 1 SMN

Kristin Moe Fjær er ansatt som banksjef i Ytre Namdal for Sparebank 1 SMN. Regionbanken har en stund lett etter en ny leder for filialen som dekker området Rørvik og omegn.

– Kristin kjenner næringslivet i regionen godt, og har i tillegg solid erfaring både fra finansbransjen og som leder. Med Kristin med på laget er jeg sikker på at vi får en trygg og utviklingsorientert leder som verdsetter det å jobbe sammen, sier Nelly Maske, konserndirektør for personmarked i Sparebank 1 SMN i en pressemelding.

Fjær lot seg til slutt friste av tilbudet på grunn av måten konsernet jobber på tvers av forretningsenhetene.

– Som regionens største finanskonsern er SpareBank 1 SMN mer enn en bank. De har også dyktige regnskapsrådgivere, eiendomsmeglere og bedriftsrådgivere forent i et sterkt fagmiljø her i Rørvik. Totalpakken de kan tilby kundene er uslåelig, og et lag jeg gleder meg til å bli en del av, sier Fjær.

Fjær kommer fra stillingen som personalleder i SalmoNor i Rørvik, og har i tillegg 17 års erfaring fra inkasso hvor hun bygde opp og ledet to avdelingskontor. Hun kommer selv fra Rørvik.

Hun har også tidligere jobbet i regionbanken, da som seniorkonsulent, mellom 1999 og 2001.

– Det er riktig og viktig at ungdommene våre reiser ut for å studere og for å få erfaring. Men jeg ønsker å være med på å gjøre det attraktivt å ta med seg både kunnskap og kompetanse hjem igjen, sier Fjær.

Fjær tiltrer i stillingen 1. februar 2022.

Tord Topsholm vil gjøre Northmill til «bankenes Spotify»

Finansforbundet ut mot forslag om narko-attester

Tidligere ansatte tar ut søksmål mot Sparebank 1 Nord-Norge 

Mer fra FinansWatch

Aprila bank: – Beste kvartalet noensinne

Etter hvert som samfunnet åpner opp igjen ser Aprila bank en stor økning i både utlån og antall etterspørsler. Og de ser ikke for seg at det stopper med det første.

Les også

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger