FinansWatch

Jostein Emmerhoff forlater bankbransjen til fordel for Finn.no

Emmerhoff forlater utviklingsavdelingen til Sparebank 1 for å bli driftsdirektør i Finn.no.

Jostein Emmerhoff forlater Sparebank 1 Utvikling for å bli driftsdirektør i Finn.no.

Jostein Emmerhoff (40) har den siste tiden ledet utviklingsavdelingen i Sparebank 1 Utvikling, men er nå ansatt som driftsdirektør i Finn.no, skriver Kampanje.

Finn.no har klare ambisjoner om vekst, både i markedet og i organisasjonen og skal etter planen ansette 50 personer de neste årene.

– COO-rollen til Jostein på tech, er dedikert til å forstå Finns behov og jobbe med hvordan vår teknologi som helhet kan levere best mulig på disse. Vi trenger å sørge for at vi har et helhetlig bilde av hvilke mål vi skal levere på, og passe på at vi bruker tiden og kreftene våre på riktig sted til riktig tid, sier Nicolai Høge, teknologidirektør i Finn.

I Sparebank 1 Utvikling har Emmerhoff først jobbet som utviklingsleder og senere som leder for digitalbankutvikling. Han har vært i selskapet siden 2014. Blant prosjektene Emmerhoff har satt sitt preg på er innsamlingsappen Spleis.

« En fantastisk tid i SpareBank 1 Utvikling nærmer seg slutten. Dette er en organisasjon (og banker) som har hatt både vilje og tålmodighet til å bygge det som har blitt en av de bedre utviklingsorganisasjonene jeg kjenner til», skriver Emmerhoff på LinkedIn.

Danske Bank ansetter ny sjefstrateg

Et nytt søkeord har kommet på topp tre for jobbsøk

Rekruttering: Danske Bank spør studentene hva de ønsker seg av fremtidig arbeidsgiver 

Mer fra FinansWatch

Norges Bank tilbyr F-lån

Mandag skriver Norges Bank på sine sider at det kommer nye tiltak for å dempe svingningene i pengemarkedsrentene.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch