Vipps har ansatt 94 personer under pandemien

Når kontorene nå åpnes for aktivitet igjen er det de nyansatte som får prioritet.
Vipps sine kontorer i Bjørvika klargjøres nå for å motta de ansatte igjen, med 94 nye fjes på laget. | Foto: Jörgen Skjelsbæk
Vipps sine kontorer i Bjørvika klargjøres nå for å motta de ansatte igjen, med 94 nye fjes på laget. | Foto: Jörgen Skjelsbæk

I årsrapporten for 2020 oppgir Vipps AS å ha 248 årsverk, mens de i årsrapporten for 2021 oppgir 307. I løpet av året har de ansatt 94 personer, oppgir selskapet til Shifter. To tredeler av disse er på grunn av vekst, resten erstatter personer som har sluttet.

Vipps åpner nå kontorene sine for de ansatte igjen, først delvis. Blant de 100 første som får komme på kontoret skal de nyansatte bli prioritert.

– Sosial trygghet er viktig. En tydelig tilbakemelding fra våre nyansatte er at noe av det vanskeligste med å jobbe digitalt, er nyetableringen og bli kjent med dem du skal jobbe sammen med, sier Sigrid Våg i Vipps.

Hun jobber i en arbeidsgruppe som har ansvar for det Vipps kaller en «familiegjenforening» etter pandemien.

– Nå har vi en ny situasjon. Alle team har noen eller mange nye. Da er det et poeng i seg selv å bli kjent på nytt. Det må til før vi kan invitere alle på fest, sier Even Westerveld, leder for Mennesker og merkevare i Vipps.

Felles kaffepauser og felles treninger er blant virkemidlene Vipps tar i bruk for å gjøre den nye organisasjonen klar for gjenåpning av kontorene. De vil fortsette med omtrent halvparten hjemmearbeid og halvparten oppmøte på kontoret fremover.

Jobbskapertallet: – Avgjørende å få fart på privat sektor

Nina Moi Edvardsen skal lede ny avdeling i SR-Bank

Handelsbankens nye sjeføkonom om hans beste karrierevalg: – For en nyutdannet makroøkonom er det ikke sånn at de ledige stillingene dukker opp på løpende bånd 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også