SR-Bank ansetter ny konserndirektør for HR, kommunikasjon og bærekraft

SR-Bank slår sammen de tre avdelingen og henter lederkompetanse utefra til å lede den nye avdelingen.
Nina Moi Edvardsen (48) er ansatt som konserndirektør med ansvar for HR, kommunikasjon og bærekraft i Sparebank 1 SR-Bank. | Foto: Møller Mobility Group
Nina Moi Edvardsen (48) er ansatt som konserndirektør med ansvar for HR, kommunikasjon og bærekraft i Sparebank 1 SR-Bank. | Foto: Møller Mobility Group

Nina Moi Edvardsen (48) er ansatt som konserndirektør med ansvar for HR, kommunikasjon og bærekraft i Sparebank 1 SR-Bank. Dette betyr også at banken får en sammenslått avdeling for disse områdene fremover.

– Med den sammenslåtte avdelingen som inkluderer områdene HR, bærekraft og kommunikasjon, står vi godt rustet til å kunne utvikle og styrke den samlede kompetansen i konsernet. I årene som kommer vil strategisk HR kompetanse være viktig for å kunne omstille oss til nye krav og forventinger fra våre kunder og samfunnet rundt oss, sier konsernsjef Benedicte Schilbred Fasmer i SpareBank 1 SR-Bank i en pressemelding.

SR-Bank er en av Norges største banker og finanskonsern, med over 1500 ansatte.

- SpareBank 1 SR-Bank har en fantastisk markedsposisjon og en engasjert organisasjon som jeg har registrert ønsker å utvikle seg for å begeistre sine kunder. Fornøyde kunder gjenspeiles av dyktige medarbeidere som trives og er stolte av jobben sin. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med menneskene og organisasjonen og få lov til å være med i videreutviklingen av en av Norges mest spennende og digitale bransjer, sier Nina Moi Edvardsen.

Spesielt innen bærekraftsområdet har banken planer om å hevde seg.

- Målet om å være blant topp 30 av selskapene på Oslo Børs innen bærekraft er veldig motiverende. Bærekraft er en samfunnsoppgave som krever et stort engasjement og påvirkes av andre aktører, våre kunder og oss selv. Jeg håper vi sammen vil klare å løse utfordringene knyttet til våre bærekraftsmål på en innovativ, skikkelig og begeistrende måte, til inspirasjon for oss selv og andre, sier Nina Moi Edvardsen.

Edvardsen starter i jobben 1. november. Hun kommer fra stillingen som HR-direktør i Møller Mobility Group, men har tidligere jobbet i energiselskapet Fortum, Finn.no, Schibsted, SAS og Telenor.

Hun er utdannet innen markedsføring fra BI.

Ung i Finans mener arbeidsgivere i bransjen har en stor jobb foran seg

Kari Melle skal lede den nye avdelingen til SpareBank 1 Søre Sunnmøre

Viderefører hybridløsning for DNB-ansatte 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også