KLP ansetter ny kundeansvarlig for institusjonelle kunder

Benedikte Waage-Abrahamsen har jobbet 20 år i C Worldwide Asset Management, men fra oktober skal hun jobbe med institusjonelle kunder i KLP.
Benedikte Waage-Abrahamsen blir ny kundeansvarlig for institusjonelle kunder i KLP. | Foto: KLP (bakgrunn), LinkedIn/privat (innfelt)
Benedikte Waage-Abrahamsen blir ny kundeansvarlig for institusjonelle kunder i KLP. | Foto: KLP (bakgrunn), LinkedIn/privat (innfelt)

Benedikte Waage-Abrahamsen er ansatt som kundeansvarlig for institusjonelle kunder i KLP. Det skriver Waage-Abrahamsen på sin egen LinkedIn-profil.

Waage-Abrahamsen startet i juni 2001 i Carnegie, som senere har blitt til C Worldwide Asset Management og sluttet der etter nøyaktig 20 år, i juni 2021. Jobben i KLP tar hun fatt på i oktober.

I Carnegie og C Worldwide har hun vært leder for kunderelasjoner og tidligere porteføljeforvalter og porteføljeanalytiker. På slutten av 1990-tallet jobbet hun for Oslo Børs.

Waage-Abrahamsen er utdannet siviløkonom fra NHH og har i tillegg sertifisering som finansanalytiker og en MBA i finans.

Dahl er utnevnt til nestleder for Handelsbanken: – Sparebankene er større konkurrenter i Norge enn de er i de andre nordiske landene

SR-Bank henter ny konserndirektør fra DNB

Sto i krybba og ekspederte kunder som liten – nå er hun Jbf sin nye konserndirektør innen forsikring 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også