SR-Bank henter ny konserndirektør fra DNB

Får sin første nye direktør for personmarkedet på 10 år.
SpareBank 1 SR-Bank får ny konserndirektør for personmarkedet. | Foto: Jan Inge Haga/SpareBank 1 SR-Bank
SpareBank 1 SR-Bank får ny konserndirektør for personmarkedet. | Foto: Jan Inge Haga/SpareBank 1 SR-Bank

Roger Lund Antonesen er ansatt som ny konserndirektør for personmarked i Sparebank 1 SR-Bank. Antonesen kommer fra DNB hvor han har jobbet i 15 år, senest som divisjonsdirektør for SMB-kunder og offentlig sektor.

– Jeg synes SpareBank 1 SR-Bank har en interessant utfordrerposisjon i det norske bankmarkedet, og det er et finanskonsern som jeg ser fram til å bli en del av, sier Lund Antonesen i en pressemelding.

Personmarkedet er SR-Banks største divisjon, med 490 ansatte og 350.000 personkunder.

– Å få lede SR-Banks største forretningsområde og det å skulle være klokt og strategisk til stede som en relasjonsbank for kundene med fysisk distribusjon og gode digitale tjenester, er noe som jeg ser fram til å jobbe med, sier Lund Antonesen.

SR-Bank sier det var mange sterke kandidater til stillingen.

– Valget falt på Roger som jeg er trygg på vil bidra til konsernets vekst og vil levere på de strategiske målene vi har satt oss. Jeg kjenner Roger fra min tid i DNB, og er trygg på at han vil passe godt inn i SR-Bank-kulturen, sier konsernsjef Benedicte Schilbred Fasmer.

Lund Antonesen har studert ledelse og internasjonal handel ved Monash University i Melbourne. Han har også en MBA i Strategic Management fra NHH og en MBA i Techonology Management fra NTNU.

Han tiltrer i stillingen 1. desember.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også