Internt opprykk til sjeføkonom-stilling i Swedbank Norge

Kjetil Martinsen tar over som sjeføkonom i Swedbank Norge etter Øystein Børsum som nylig ble utpekt som ny visesentralbanksjef.
NY SJEFØKONOM: Kjetil Martinsen tar over som ny sjeføkonom i Swedbank Norge etter Øystein Børsum | Foto: Swedbank
NY SJEFØKONOM: Kjetil Martinsen tar over som ny sjeføkonom i Swedbank Norge etter Øystein Børsum | Foto: Swedbank

– Dette er en fantastisk mulighet som jeg gleder meg til å ta fatt på. Swedbanks makro- og kreditteam har over tid vært svært anerkjent for gode analyser og råd. Dette er et arbeid jeg ser frem til å videreutvikle, på lag med våre kunder, sier Kjetil Martinsen

Han begynte som seniorøkonom i Swedbank i 2017, og har vært rente- og valutastrateg i banken de siste to årene. Martinsen går også inn som en del av det globale makro- og kreditteamet i Swedbank.

Martinsen har bakgrunn som valutaanalytiker og seniorøkonom i Norges Bank, og har også bak seg et kortere engasjement som seniorøkonom i Den europeiske sentralbanken.

– Med Kjetil får vi en sjeføkonom som vi allerede vet at både kunder og kollegaer setter stor pris på og jeg er veldig glad for at han har takket ja til stillingen, sier Mattis Lund som er konstituert sjef for Swedbanks norske virksomhet.

Swedbanks nye sjeføkonom er utdannet økonom fra Universitetet i Oslo, med mastergrad fra UCL (University College London). Han har også NFFs renteanalytiker-studium.

Kjetil Martinsen tiltrer stillingen 1. august 2021.

 

Nå skal han lede Swedbank i Norge

Swedbank Norge-sjefen gir seg

Sjeføkonom slutter i Handelsbanken 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også