FinansWatch

Sbankens ansatte spente på DNBs intensjoner

DNBs akseptgrense for budet på Sbanken ble passert i forrige uke og mye tyder på at det blir oppkjøp. De ansatte i Sbanken er nå spente på fortsettelsen.

Illustrasjonsbilde. Sbankens leder Øyvind Thomassen i åpent kontrolandskap. | Foto: Sbanken

DNBs bud på alle aksjer i Sbanken har passert den reviderte akseptgrensen på 2/3 av aksjene i Sbanken. Det vil si at når akseptfristen går ut i ettermiddag går det mot oppkjøp av Sbanken fra DNB.

Tillitsvalgt Jon Holmedal for Finansforbundet i Sbanken sier til Finansfokus at spenningen har vært høy i Sbanken de siste ukene.

– De ansatte er selvfølgelig spente på hva som blir annonsert i børsmeldingen som kommer etter at frist for aksept på tilbud fra DNB går ut, sier Holmedal til bladet.

De ansatte i Sbanken har naturlig nok ikke fått noen informasjon om en eventuell ny organisasjon, men Holmedal forteller at det kommer mange spørsmål om betingelser og videre vilkår fra ansatte.

– Vi har knyttet kontakt med tillitsvalgte i DNB. Vi vil ha jevnlige møter fremover for å ivareta ansattvilkår og betingelser for de ansatte, skriver Holmedal.  

Signalet så langt er at alle ansatte i Sbanken skal bli med over til DNB ved et oppkjøp. Ingen nedbemanning er signalisert.

Inflasjonsbyks har gjort bankaksjer til vinnere

DNB-ekspert tror enkelte Sbanken-kunder ikke vil til DNB

Konkurransetilsynet har ikke stoppet et bankoppkjøp på mange år 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch