Sbankens ansatte spente på DNBs intensjoner

DNBs akseptgrense for budet på Sbanken ble passert i forrige uke og mye tyder på at det blir oppkjøp. De ansatte i Sbanken er nå spente på fortsettelsen.
Illustrasjonsbilde. Sbankens leder Øyvind Thomassen i åpent kontrolandskap. | Foto: Sbanken
Illustrasjonsbilde. Sbankens leder Øyvind Thomassen i åpent kontrolandskap. | Foto: Sbanken

DNBs bud på alle aksjer i Sbanken har passert den reviderte akseptgrensen på 2/3 av aksjene i Sbanken. Det vil si at når akseptfristen går ut i ettermiddag går det mot oppkjøp av Sbanken fra DNB.

Tillitsvalgt Jon Holmedal for Finansforbundet i Sbanken sier til Finansfokus at spenningen har vært høy i Sbanken de siste ukene.

– De ansatte er selvfølgelig spente på hva som blir annonsert i børsmeldingen som kommer etter at frist for aksept på tilbud fra DNB går ut, sier Holmedal til bladet.

De ansatte i Sbanken har naturlig nok ikke fått noen informasjon om en eventuell ny organisasjon, men Holmedal forteller at det kommer mange spørsmål om betingelser og videre vilkår fra ansatte.

– Vi har knyttet kontakt med tillitsvalgte i DNB. Vi vil ha jevnlige møter fremover for å ivareta ansattvilkår og betingelser for de ansatte, skriver Holmedal.  

Signalet så langt er at alle ansatte i Sbanken skal bli med over til DNB ved et oppkjøp. Ingen nedbemanning er signalisert.

Inflasjonsbyks har gjort bankaksjer til vinnere

DNB-ekspert tror enkelte Sbanken-kunder ikke vil til DNB

Konkurransetilsynet har ikke stoppet et bankoppkjøp på mange år 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også