FinansWatch

Hovedtillitsvalgt i SpareBank1 SR-bank: – Ansatte får lite igjen for innsatsen

Sally Lund Adersen, hovedtillitsvalgt i SpareBank1 SR-bank sier årets lønnsoppgjør er «greit», men at det er en faretruende utvikling at ansatte i finansbransjen får lite igjen for verdiskapningen der bidrar til.

Sally Lund Andersen er hovedtillitsvalgt i SpareBank1 SR-bank.

Partene i de sentrale lønnsoppgjørene for Finansforbundets medlemmer i Virke- og Spekter-virksomheter ble denne uken enige. For Virke-medlemmene ble enigheten en ramme på 2,7 prosent, det samme som frontfaget oppnådde. For Spekter-medlemmene ble det et flatt minimumstillegg på 4388 kroner, pluss et ekstra lavtlønnstillegg på 1950 kroner.

– Oppgjøret ble et greit resultat og det er fint det ble et lavlønnstillegg i år også fordi det gir et signal om at det er noen som ikke tjener mer enn det de akkurat trenger, og at lønnsforskjellene i samfunnet vokser, sier Sally Lund Andersen, hovedtillitsvalgt i SpareBank 1 SR-bank til FinansWatch og legger til:

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til FinansWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra FinansWatch

Ertzeid: – Når Norge går bra, går DNB bra

DNBs avtroppende finansdirektør Ottar Ertzeid kunne presentere sterke tall i sin siste kvartalspresentasjon for konsernet. Han trekker frem at DNBs vekst er tett knyttet til hvordan det går for hele landet.

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger