FinansWatch

NHH-trio vant NM i Økonomi

NHH-laget «JEB» gikk til topps blant 268 lag for å kunne krone seg som Norges beste økonomistudenter.

Vinnerne av NM i Økonomi. Fra venstre Espen Møller Pettersen, Jacob Fougner og Bendik Aarbu. | Foto: Econa

Jacob Fougner (23), Espen Møller Pettersen (24) og Bendik Aarbu (25) kan med rette kalle seg Norges beste økonomistudenter etter at de i helgen vant NM i Økonomi, arrangert av interesse- og arbeidstakerorganisasjonen Econa sammen med Danske Bank, BDO og BI Oslo.

De tre studentene går til vanlig tedjeåret ved Norges Handelshøyskole (NHH). NM i Økonomi ble arrangert for noende gang i år og er åpen for alle studenter innen økonomisk-administrative fag, både på bachelor og masternivå.

– Det er utrolig gøy å vinne. Vi er tre gode kompiser som samarbeider godt, noe vi tror var helt avgjørende. Konkurransen har vært veldig variert gjennom de ulike rundene, og da er det en fordel at vi utfyller hverandre og har ulike styrker. Alle tre har også vært studentassistenter i ulike fag, noe som nok gjør at vi fortsatt husker en del av pensum fra de første semestrene, sier bergenseren Bendik Aarbu i en pressemelding. De to andre deltakerne på laget kommer fra Bærum.

«Vinnerlaget viste en god forståelse av hva banken står ovenfor når det kommer til bærekraft. Kundene stiller økte krav til samfunnsansvaret som bankene har, og vi ønsket studentens tanker rundt bankens rolle på dette store og viktige området. Vinnerlaget løste sitt case om hvordan Danske Bank og bærekraft kan forenes i samarbeid med våre bedriftskunder på en utmerket måte», skriver jurymedlem Annett Schei i Danske Bank i en begrunnelse.

Lønnsoppgjøret: Dette mener partene i finans etter frontfagsoppgjøret

Sparebanken Møre: Nærheten til kundene vil fortsatt være viktig i rekrutteringen

Nordbrekken skiller seg ut fra andre styreledere i finansbransjen  

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch