CFA Society Norway og Norske Finansanalytikeres Forening forener krefter

De to foreningene for finansanalytikere i Norge har konkludert med at de er sterkere sammen.
Isabelle Juillard Thompsen, president i CFA Society Norway og Mette Lindbæk, administrerende direktør i NFF.
Isabelle Juillard Thompsen, president i CFA Society Norway og Mette Lindbæk, administrerende direktør i NFF.

Den norske grenen av det internasjonale forbundet for sertifiserte finansanalytikere, CFA Society Norway, inngår samarbeid med Norske Finansanalytikeres Forening. Det skriver de to partene i en pressemelding onsdag.

De to medlemsorganisasjonene har samme mål og samme målgruppe.

– Sammen ønsker vi å ha en felles stemme mot finansmarkedene og ta en sterkere rolle i samfunnsdebatten og være en pådriver for å fremme etikk, integritet og profesjonell standard for finansyrket, sier Isabelle Juillard Thompsen, CFA, President i CFA Society Norway i pressemeldingen.

I avtalen inngår det samarbeid om å tilby mer kursing og flere faglige arrangementer, samt felles arenaer for utveksling av kunnskap og påvirkningsarbeid mot bransje og myndigheter. De to forbundene samarbeider allerede om GIPS, et etisk rammeverk for åpenhet blant investorer og eiere.

– Jeg ser frem til et tettere samarbeid med CFA Norge som gir NFF og våre medlemmer tilgang til flere spennende faglige arrangementer og et større internasjonalt nettverk. Vi har stor tro på at dette samarbeidet vil styrke miljøet for fagkompetanse innenfor finans i Norge, sier Mette Lindbæk, administrerende direktør i NFF.

CFA Societys Norway's 107 medlemmer får som en del av avtalen også medlemsskap i NFF, med alle rettigheter og fordeler. De to forbundene vil likevel drives videre som separate enheter.

Frode Berg tror ikke vi vet hvordan en lånegiver ser ut om fem år

Danske Bank rekrutterer rådgivere til privatmarkedet grunnet økt trafikk 

– I ny jobb får jeg lov til å sette strategien og gjennomføre den

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også