Sparebanken Øst forsterker ledergruppen med to nye stillinger

Henter talenter til de nye stillignene fra DNB og USBL.
Kristian Haaland (t.v.) og Silje Strand Ekelund er ansatt som henholdsvis leder for personmarkedet og leder for konseptutvikling i Sparebanken Øst.
Kristian Haaland (t.v.) og Silje Strand Ekelund er ansatt som henholdsvis leder for personmarkedet og leder for konseptutvikling i Sparebanken Øst.

Sparebanken Øst har opprettet to nye lederstillinger, en som leder for personmarkedet i banken og en leder for konseptutvikling.

Kristian Haaland (40) er ansatt i rollen som personmarkedssjef. Han skal lede de 29 bankkontorene til Sparebanken Øst. Haaland kommer fra DNB hvor han har jobbet som seksjonsleder for salgsstyring i personmarkedet. Haaland har jobbet i 14 år i Postbanken og DNB og har vært finansrådgiver, leder for kundesenter og leder av bankkontor.

Silje Strand Ekelund (37) tar rollen som leder for konseptutvikling i banken. Rollen innebærer ansvar for pris- og produktutvikling, samt kundereiser og konsept.

Ekelund kommer fra USBL, hvor hun har vært strategisk forretningsutvikler. Hun har tidligere jobbet i DNB som ledelseskonsulent og analytiker. Hun er utdannet ved Handelshøyskolen BI.

Finansforbundet frykter hjemmekontor kan bli en likestillingsutfordring i bransjen 

Ser fram til nye utfordringar i Kommunalbanken  

Dobson sluttar i Sparebanken Vest   

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også