FinansWatch

Lyser ut stillingen som banksjef i Nord-Østerdal: – Det er en viktig stilling

Sparebank 1 er på jakt etter ny banksjef i Nord-Østerdal, og har lyst ut stillingen etter Geir Schjølberg (47) som slutter 1. mai.

Regionbanksjef i Østerdalen, Kjell Inge Bækken ser etter ny banksjef. | Foto: Pressebilder

Sparebank 1 er på jakt etter ny banksjef i Nord-Østerdal, og har lyst ut stillingen. De har satt en kort søknadsfrist for å erstatte Geir Schjølberg (47) som har takket ja til å bli økonomisjef i kommunen.

– Vi forventer en del søkere, både internt og eksternt. Det bør være en attraktiv stilling med stor grad av frihet, sier regionbanksjef i Østerdalen, Kjell Inge Bækken til Arbeidets Rett.

De ser etter noen som kjenner lokalområdet og som er god med mennesker. Ifølge Bækken er bankerfaring er bra, men ikke et krav.

– Som banksjef i Nord-Østerdal har du det lokale ansvaret for personmarkedet. Det er en viktig stilling. Vi håper å ha den nye banksjefen i Nord-Østerdal på plass senest til sommeren, sier regionbanksjef Kjell Inge Bækken.

Geir Schjølberg (47) skal jobbe ut oppsigelsestiden i Sparebank 1 Østlandet på Tynset frem til 1. mai.

Banksjef slutter for å bli økonomisjef i kommunen

Rindal Sparebank har flyttet inn i nye lokaler 

Gjenåpner sak for BankID-offer  

Mer fra FinansWatch

Danske Bank anket bedrageri-dom

Danske Bank i Norge ble i februar idømt å betale over 30 millioner kroner til et energiselskap etter at selskapet ble utsatt for direktørsvindel.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch