FinansWatch

If Forsikring gjør endringer i konsernledelsen – Odd Magnus Barstad blir direktør for ny avdeling

Barstad blir konserndirektør for en nyopprettet enhet som samler alt skadeoppgjør. I tillegg blir Klas Svensson konserndirektør for foretningsområdet «Bedrift», mens Ivar Martinsen går ut av konsernledelsen.

Odd Magnus Barstad går inn i konsernledelsen som konserndirektør for en nyopprettet enhet som samler alt skadeoppgjør

If gjør flere endringer i konsernledelsen og skiller ut skadeoppgjør i en egen avdeling med Odd Magnus Barstad som konserndirektør Klas Svensson tar over som konserndirektør for forretningsområdet Bedrift i If.

Ivar Martinsen går ut av konsernledelsen i If. Martinsen har hatt øverste ansvar for forretningsområdet Bedrift i 18 år og har arbeidet i If siden oppstarten i 1999, skriver If i en pressemelding.

– Jeg vil takke Ivar for alle viktige bidrag og en enorm innsats for If gjennom mer enn 20 år. Samtidig er jeg veldig glad for at han blir med oss videre i selskapet, sier Ifs konsernsjef, Morten Thorsrud i meldingen.

Skadeoppgjør blir eget område

Skadeoppgjør blir et eget ansvarsområde i konsernet med Odd Magnus Barstad som ny leder. Barstad er i dag nordisk leder for skadeoppgjør i forretningsområdet «Privat».

– Skadeoppgjøret er selve produktet vi leverer i forsikring, og det er der kundene møter oss. Når vi nå samler ansvaret for skadeoppgjørene for bedrifter og privatpersoner, kan vi i enda større grad leve opp til vårt kundeløfte om å være ved kundenes side i krevende situasjoner, sier konsernsjef Thorsrud i meldingen.

Flere storbanker i Sverige formaliserer hvitvaskingssamarbeid med politiet 

Codan Norge: – Resultatet av avstemningen var som forventet 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch