Benedicte Schilbred Fasmer blir konsernsjef i SR-Bank

Benedicte Schilbred Fasmer går fra Fremtind forsikring til rollen som ny toppsjef i SpareBank 1 SR-Bank. – Jeg er svært glad for å ha fått denne muligheten. Jeg har stor respekt for det arbeidet konsernets ansatte legger ned for å skape gode kundeopplevelser, sier Schillbred Fasmer om sin nye jobb.
Benedicte Schilbred Fasmer blir konsernsjef i SpareBank 1 SR-Bank. | Foto: Stig Fiksdal/DNB
Benedicte Schilbred Fasmer blir konsernsjef i SpareBank 1 SR-Bank. | Foto: Stig Fiksdal/DNB

Benedicte Schilbred Fasmer går fra Fremtind forsikring til rollen som ny toppsjef i Sparebank 1 SR-Bank. Hun overtar som konsernsjef etter Arne Austreid, som går av ved nyttår.

– Styret har brukt god tid på å finne frem til den rette kandidaten som kan videreutvikle SpareBank 1 SR-Bank til det beste for konsernets kunder, eiere og ansatte. Basert på gode relasjoner med våre nesten tre hundre tusen kunder og samfunnet rundt oss, er tilliten til oss høy. Dette er en verdi som også fremover vil bety mye i den videre utviklingen av konsernet, sier Dag Mejdell, styreleder i SpareBank 1 SR-Bank i en pressemelding.

Schilbred Fasmer er storfornøyd med sin nye jobb.

– Jeg er svært glad for å ha fått denne muligheten. Jeg har stor respekt for det arbeidet konsernets ansatte legger ned for å skape gode kundeopplevelser. Konkurransen om kundene er hard, og det er imponerende å registrere at SpareBank 1 SR-Bank er en av vinnerne. På tross av perioder med fallende oljepriser og lavere aktivitet i noen av markedsområdene, har konsernet levert gode resultater år etter år under Arne Austreids ledelse. Dette gir et godt grunnlag for å kunne videreutvikle og styrke konsernets mange forretningsområder også i årene som kommer, sier Benedicte Schilbred Fasmer i meldingen.

Benedicte Schilbred Fasmer kommer fra stillingen som konserndirektør for bedriftsmarked i Fremtind Forsikring. Hun var også konserndirektør i DNB. Hun sluttet i fjor høst  etter tre år som konserndirektør for bedriftsmarked i banken. Da tapte hun kampen om jobben som sjef for Corporate Banking til Harald Serck-Hansen.

Benedicte Schilbred Fasmer går fra DNB til Fremtind

André Adolfsen blir ny finansdirektør i B2Holding ASA  

Bærekraftsansvarlig i Gjensidige: – Vi vil bidra til økt sirkulær økonomi

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også