Benedicte Schilbred Fasmer går fra DNB til Fremtind

Fremtind Forsikring styrker satsingen mot bedriftsmarkedet og henter Benedicte Schilbred Fasmer, tidligere konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB, til å lede satsingen.
Foto: Stig Fiksdal/DNB
Foto: Stig Fiksdal/DNB

Fasmers nye sjef, konsernsjef i Fremtind Turid Grotmoll, er storfornøyd med den nye signeringen.

– Jeg er veldig takknemlig for at Benedicte Schilbred Fasmer har takket ja til å lede bedriftsmarkedsområdet vårt. Hun har over 25 års ledererfaring fra finans, industri og shipping, ikke minst relevant er hennes bakgrunn som leder for bedriftsmarkedet i DNB. Jeg gleder meg stort til å få henne med på laget.

Fusjon av SpareBank 1 og DNB

1. januar 2019 fusjonerte SpareBank 1 og DNB sine skadeforsikringsvirksomheter og ble til Fremtind Forsikring. Selskapet økte sin markedsandel på bedriftsmarkedet fra 4,4 til 4,7 prosent i løpet av 2019, og passerte 1 mrd. kroner i premieinntekter.

Schilbred Fasmer på sin side fulgt Fremtind en stund og gleder seg til ny jobb. Hun starter i Fremtind 15. mai, står det i pressemeldingen.

– Jeg har fått et godt innblikk i Fremtind fra min tid i DNB. Selskapet har et veldig interessant forretningspotensial, og det er stor kraft i distribusjonen, rådgivningen og den fagkompetansen Fremtind har sammen med SpareBank 1 og DNB. Dette trigger meg forretningsmessig og personlig, og jeg gleder meg stort til å ta fatt 1.mai.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også