FinansWatch

Sparebank 1 Markets blir nedringt av investorer

Med stor usikkerhet på grunn av situasjonen i Ukraina er det flere investorer som lurer på hva de nå skal gjøre. Sparebank 1 Markets opplever høy interesse for energiaksjer.

Logo til Sparebank 1 Markets. | Foto: Sparebank 1 Markets.

I et intervju hos Finansavisen forteller Sparebank 1 Markets at de nå blir nedringt av investorer som ønsker å være med på energitoget som går.

Investment banking-sjef Henrik Kulseng-Hanssen i Sparebank 1 Markets forteller at det er stor usikkerhet i markedet, både hos investorene og i meglerhusene.

Analytiker Teodor Sveen-Nilsen i Sparebank 1 Markets sier at investorene nå er klare for å kjøpe.

– Jeg snakket med en investor som sa: Hadde du spurt meg for to måneder siden, hadde jeg solgt på disse nivåene, men nå er jeg fristet til å kjøpe, sier han til Finansavisen.

Han sier videre at det var flere investorer som satset på teknologiaksjer i fjor, og som dermed mistet en del avkastning relativt til markedet. Dermed lurer investorene nå på hvordan man best mulig kan få eksponeringen mot energisektoren.

I tillegg tror Sparebank 1 Markets på flere oppkjøp og fusjoner i 2022.

Storebrand ekskluderer russiske selskaper

Nordnets kunder selger aksjefond og kjøper verdifond

Sparebank 1 Nord-Norge med god vekst: – Nesten smått oppsiktsvekkende det vi leverer

Mer fra FinansWatch

Pensjonssparing: Flere skrur på «Is i magen»

Med funksjonen «Is i magen» i Kron-appen kan kundene følge med på hvordan nyhetsbildet påvirker investeringene deres. – Dette for å hjelpe kunden å nettopp ha is i magen opp mot opprinnelig spareplan, sier Emma Tryti i Kron.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch