Forsikringsselskap topper Nordnets kjøps-liste for november

Til tross for mer usikker tid omsettes det i fond hos Nordnet for over 30 milliarder kroner forrige måned.
Investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet. | Foto: Nordnet
Investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet. | Foto: Nordnet

Nordnet skriver i en pressemelding at etter en resultatsesong som var langt bedre enn hva markedet hadde forventet, har markedet nå startet å tenke på viruset igjen.

Men til tross for at det er noe frykt for det nye viruset kan Nordnet melde at private investorer omsatte aksjer for 30,9 milliarder kroner i november. Og det var et forsikringsselskap som sto frem.

– Etter å ha slitt i et par år med dårlige marginer og mye tap på deres skade- og boligforsikringsavdeling har Protector Forsikring de siste årene virkelig fått sving på sakene igjen. Dette gjelder også aksjekursen som er opp over 100 prosent siste året, skriver investeringsøkonom Mads Johannesen i Nordnet.

Protector Forsikring topper Nordnets mest kjøpte liste for november, og forsikringsselskapet ble nettokjøpt for 79,8 millioner kroner. Protector Forsikring er også eneste finansselskap på listen for november.

Johannesen fortsetter med at november måned var noe mer ruglete enn hva en god oktober måned var. Dette på grunn av en stigende smittetrend igjen. Men det er altså Protector Forsikring, sammen med et par shipping-selskaper som er vinnerne for november måned, oppgir Nordnet.

Nordnet senker prisene på indeksfond

Nordea: – Markedet for private banking vokser og konkurransen er blitt tøffere

KLP Kapitalforvaltnings leder er spesielt fornøyd med veksten i eksterne kunder 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også