FinansWatch

DNB ansetter veteran som leder for ny avdeling

Truls Tollefsen har jobbet 12 år i DNB Livsforsikring. Nå skal han lede DNBs nye avdeling for formuesforvaltning.

Truls Tollefsen er ansatt som leder for den nye avdelingen Wealth Management Investment Office. | Foto: PR / Linkedin

Truls Tollefsen er ansatt som direktør for Wealth Management Investment Office i DNB. Han kommer fra stillingen som investeringsdirektør i DNB Livsforsikring.

Den nye avdelingen i DNB skal være en sentralisert kompetanseenhet for investeringsløsninger, skriver AMWatch. Den nye avdelingen er opprettet for å tilpasse organisasjonen til endringer i kundeadferden.

Kompetansesenteret skal levere støtte på tvers av bankens avdelinger.

– Vi ser sterke trender i Norge og Norden. Samtidig ser vi store likheter mellom markedssegmenter og økt fokus mot investeringsløsninger. Wealth Management Investment Office blir en sentralisert kompetanseenhet som skal koordinere og støtte alle forretningsområder i DNB, for å forbedre produkttilbud, løsninger og innhold, skriver Tollefsen i en e-post til AMWatch.

WMIO har kontorer i Bergen og vil jobbe med porteføljeoppbygging, bærekraftig investering, rådgivningstjenester, investeringsstrategier og alternative investeringer.

Tollefsen har en doktorgrad i Økonomi fra NHH i tillegg til videreutdanning fra Harvard Business School i Advanced Management.

Han startet karrieren sin i Vital Forsikring, som senere ble kjøpt av DNB. Der jobbet han som investeringsdirektør og senere administrerende direktør. Han ble deretter investeringsdirektør i DNB Livsforsikring og har fungert i denne rollen siden. Tollefsen har også flere styreverv, blant annet i DNB Næringseiendom og Nordic Microfinance Initiative.

Tryg vil balansere ønsket om attraktivitet og slagkraft

Finansnæringen hardest rammet av data-angrep under pandemien

NHH-rektor mener tilbudet innen finans er bredt og dypt 

Mer fra FinansWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch