DNB ansetter veteran som leder for ny avdeling

Truls Tollefsen har jobbet 12 år i DNB Livsforsikring. Nå skal han lede DNBs nye avdeling for formuesforvaltning.
Truls Tollefsen er ansatt som leder for den nye avdelingen Wealth Management Investment Office. | Foto: PR / Linkedin
Truls Tollefsen er ansatt som leder for den nye avdelingen Wealth Management Investment Office. | Foto: PR / Linkedin

Truls Tollefsen er ansatt som direktør for Wealth Management Investment Office i DNB. Han kommer fra stillingen som investeringsdirektør i DNB Livsforsikring.

Den nye avdelingen i DNB skal være en sentralisert kompetanseenhet for investeringsløsninger, skriver AMWatch. Den nye avdelingen er opprettet for å tilpasse organisasjonen til endringer i kundeadferden.

Kompetansesenteret skal levere støtte på tvers av bankens avdelinger.

– Vi ser sterke trender i Norge og Norden. Samtidig ser vi store likheter mellom markedssegmenter og økt fokus mot investeringsløsninger. Wealth Management Investment Office blir en sentralisert kompetanseenhet som skal koordinere og støtte alle forretningsområder i DNB, for å forbedre produkttilbud, løsninger og innhold, skriver Tollefsen i en e-post til AMWatch.

WMIO har kontorer i Bergen og vil jobbe med porteføljeoppbygging, bærekraftig investering, rådgivningstjenester, investeringsstrategier og alternative investeringer.

Tollefsen har en doktorgrad i Økonomi fra NHH i tillegg til videreutdanning fra Harvard Business School i Advanced Management.

Han startet karrieren sin i Vital Forsikring, som senere ble kjøpt av DNB. Der jobbet han som investeringsdirektør og senere administrerende direktør. Han ble deretter investeringsdirektør i DNB Livsforsikring og har fungert i denne rollen siden. Tollefsen har også flere styreverv, blant annet i DNB Næringseiendom og Nordic Microfinance Initiative.

Tryg vil balansere ønsket om attraktivitet og slagkraft

Finansnæringen hardest rammet av data-angrep under pandemien

NHH-rektor mener tilbudet innen finans er bredt og dypt 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også