Peter Thiel går inn i nordnorsk venture-selskap

Kjendisinvestor Peter Thiel blir med på investorsiden når Snö skal lansere et nytt nordisk venturefond.
Peter Thiel blir strategisk partner og investor i Snö. Thiel er en profilert ventureinvestor og medgründer av Paypal. | Foto: AP Photo/J. Scott Applewhite
Peter Thiel blir strategisk partner og investor i Snö. Thiel er en profilert ventureinvestor og medgründer av Paypal. | Foto: AP Photo/J. Scott Applewhite

Venturekapitalselskapet Snö har gjennom sitt fond på 100 millioner kroner investert i en rekke suksesser siden oppstarten i 2016. Nå skal Snö Ventures utvide sin virksomhet med et nordisk fond og har samlet inn 100 millioner dollar fra investorer, skriver Shifter.

I samme slengen annonserer Snö at Peter Thiel, medgründer av Paypal og mannen bak venturefondet Founders Fund, går inn som investor og strategisk partner i Snö Ventures. Hvor mye Thiel går inn med er ikke offentliggjort.

I tillegg til Thiel er også Thiels samarbeidspartner Max Samuel med.

– Gründere vil bli trukket til oss, og det vil styrke vår profil når vi utvikler forhold til ko-investorer verden over. I tillegg får vi en fantastisk mulighet til å sette porteføljeselskaper i kontakt med Peter og hans kontor for å diskutere vekst, skalering og internasjonalisering, sier Samuel til Shifter.

Nets forlenger avtale med storbank

Vil lansere AI-selskapet Strise internasjonalt 

EQT-sjef: Lønnsomt å være ESG-leder

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også