FinansWatch

Peter Thiel går inn i nordnorsk venture-selskap

Kjendisinvestor Peter Thiel blir med på investorsiden når Snö skal lansere et nytt nordisk venturefond.

Peter Thiel blir strategisk partner og investor i Snö. Thiel er en profilert ventureinvestor og medgründer av Paypal. | Foto: AP Photo/J. Scott Applewhite

Venturekapitalselskapet Snö har gjennom sitt fond på 100 millioner kroner investert i en rekke suksesser siden oppstarten i 2016. Nå skal Snö Ventures utvide sin virksomhet med et nordisk fond og har samlet inn 100 millioner dollar fra investorer, skriver Shifter.

I samme slengen annonserer Snö at Peter Thiel, medgründer av Paypal og mannen bak venturefondet Founders Fund, går inn som investor og strategisk partner i Snö Ventures. Hvor mye Thiel går inn med er ikke offentliggjort.

I tillegg til Thiel er også Thiels samarbeidspartner Max Samuel med.

– Gründere vil bli trukket til oss, og det vil styrke vår profil når vi utvikler forhold til ko-investorer verden over. I tillegg får vi en fantastisk mulighet til å sette porteføljeselskaper i kontakt med Peter og hans kontor for å diskutere vekst, skalering og internasjonalisering, sier Samuel til Shifter.

Nets forlenger avtale med storbank

Vil lansere AI-selskapet Strise internasjonalt 

EQT-sjef: Lønnsomt å være ESG-leder

Mer fra FinansWatch

Gjensidige med eierskifteforsikring på bil

Forsikringsselskapet følger etter eierskifteforsikring på bolig, og tilbyr nå en pilot til utvalgte bilforhandlere som skal sikre handelen fra forhandler til privatpersoner.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch