Odin henter investeringsdirektør fra Eika Kapitalforvaltning

Alexander Miller har vært direktør i Eika i to perioder og har tidligere jobbet for blant annet John Fredriksen. Fra 2021 tar han over som investeringsdirektør i Odin Forvaltning.
Alexander Miller, tar over som investeringsdirektør i Odin i januar 2021. | Foto: Odin
Alexander Miller, tar over som investeringsdirektør i Odin i januar 2021. | Foto: Odin

Alexander Miller er ansatt som investeringsdirektør i Odin Forvaltning fra 1. januar 2021, og kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Eika Kapitalforvaltning.

– Jeg er stolt og ydmyk av å få muligheten til å være med å videreutvikle et av Norges største og beste forvaltningsmiljøer. Odin har et sterkt merkenavn og en investeringsfilosofi som jeg har stor tro på, og som jeg gleder meg til å videreføre. Jeg ser frem til å ta fatt på dette arbeidet sammen med de nye og dyktige kollegaene mine i ODIN Forvaltning, sier Miller i en melding.

Miller er utdannet MBA fra University of Wyoming i USA, og er autorisert finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole. Han har vært investeringsdirektør i Eika Kapitalforvaltning i to perioder, og har også erfaring fra Ferd-konsernet.

– Vi er glade for å få Alexander som ny investeringsdirektør. Han har lang og tung erfaring fra forvaltningsbransjen, og jeg er overbevist om at han vil være et godt bidrag til ODIN sin organisasjon og kultur. Jeg er trygg på at Alexander vil videreføre den etablerte investeringsfilosofien vår på en utmerket måte, og jeg gleder meg til å samarbeide med ham, sier Bjørn Kristiansen, administrerende direktør i Odin.

I 2016-2019-var Miller investeringsdirektør i Sea Tankers, som er John Fredriksens privateide investeringsselskap.

Odin mistet i sommer flere profilerte navn, deriblant investeringsdirektør Vegard Søraunet, som etter 15 år i selskapet søkte lykken videre i nettopp Sea Tankers.

– Det er aktivt eierskap og langsiktig verdiskaping, som er min store interesse. Å få muligheten til å ta dette til neste nivå med en ny struktur under Seatankers, er en fantastisk mulighet, sa Søraunet i sommer.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også