FinansWatch

Storebrand i Danmark: – Vi har vært i dialog med Danmarks 25 største kunder før lansering

– De mener vårt tilbud er relevant, sier administrerende direktør, Jan Erik Saugestad. Filialen skal henvende seg mot institusjonelle investorer og har lagt ned solid grunnarbeid før lansering.

Administrerende direktør i Storebrand asset Management Jan Erik Saugestad | Foto: Carina Johansen//NTB

Storebrand offentligjorde i dag at de skal åpne en filial i Danmark. Forarbeidet for denne nyetablering synes å være særs grundig.

– Siden 2018 har Storebrand Asset Management (SAM) vært i dialog med 25 av Danmarks største toppkunder blant annet  pensjonsordninger, forsikringsselskaper og stiftelser, sier Jan Erik Saugestad.

– Tilbakemeldingene er at tilbudet er relevant og i og med at Danmark er midt i kjernen for vår nordiske satsning, er dette et naturlig steg for oss, fortsetter Saugestad.

«Noe å hente og tilføye»

SAM er en paraply for datterselskapene SSP Fonder, Cubera og Delphi fondene. Det er Kim Andreassen som er utnevnt til leder for den danske satsingen. Han leder i dag kapitalforvaltningen for institusjonelle kunder i Skagen Fondene.

– Kim har jobbet med denne typen kunder for Skagen siden 2014. Før det var han i BankInvest. Han kjenner det danske markedet godt og vi er glade for å bygge på hans erfaring, sier han.

– Dette er et marked vi mener vi har noe å tilføye, men også et marked der vi har noe å hente, sier Saugestad.
 

Mer fra FinansWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch