DNB og Protector til topps i undersøkelse

Norske Forsikringsmegleres Forening har kåret de beste selskapene innen liv- og pensjonsforsikring, og skadeforsikring i sin årlige kvalitetsundersøkelse.
F.v Administerende Direktør i Protector Forsikring, Henrik Høye og administrerende direktør i DNB Livforsikring, Anette Hjertø. | Foto: Protector Forsikring / Stig B. Fiksdal
F.v Administerende Direktør i Protector Forsikring, Henrik Høye og administrerende direktør i DNB Livforsikring, Anette Hjertø. | Foto: Protector Forsikring / Stig B. Fiksdal

Norske Forsikringsmegleres Forening utfører en årlig kvalitetsundersøkelse blant pensjons- og forsikringsselskaper.

Pensjonsundersøkelsen

Totalt ble fem liv- og pensjonsselskaper vurdert etter kvalitet på vegne av foreningens kunder. Den 5. juni under ForsikringsMeglernes dag ble DNB Livsforsikring vurdert som det beste selskapet innen kategorien liv- og pensjonsselskaper.

Leder i Norske Forsikringsmegleres Forenings Liv- og pensjonsutvalg, Alf-Petter Sentdahl sier i en pressemelding at det ikke er overraskende med DNB i toppen.

– Her skal DNB ha skryt for å levere på det høyeste nivået år etter år, vi vet at å holde seg på topp krever mye, sier Stendahl.

Skadeundersøkelsen

Totalt ble åtte skadeforsikringsselskap vurdert i undersøkelsen. Nok en gang er det Protector som stikker av med seieren under ForsikringsMeglernes dag.

– Selv om selskapet har en liten tilbakegang på «kvalitet i skadeoppgjør», har de forbedret seg på andre punkter og stikker nok en gang av med seieren med den beste totale leveringskvaliteten, sier leder i skadeutvalget, Håkon Aass.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også