Norgessjefen til Sedgwick vender tilbake

Etter å ha vært administrerende direktør for Sedgwick Norge fra 2019 til 2021, vender Dan Sivertsen nå tilbake til skadebehandler-selskapet.
Administrerende direktør Dan Sivertsen i Sedgwick Norge. | Foto: Sedgwick
Administrerende direktør Dan Sivertsen i Sedgwick Norge. | Foto: Sedgwick

Dan Sivertsen vender tilbake til Sedgwick Norge og tar over rollen som administrerende direktør for selskapet i Norge. Det er samme posisjon som Sivertsen hadde i selskapet fra 2019 til 2021. I mellomtiden har Poyan Sinalipour hatt rollen. Sinalipour fortsetter i ledelsen i selskapet.

Sedgwick er et globalt skadebehandler-selskap som operer over hele Norden. I pressemeldingen fra selskapet sier Sivertsen at han nå ser frem til en satsing i Norge.

– Jeg setter pris på Sedgwicks fortsatte tillit til meg og jeg gleder meg til å returnere til teamet i Norge, sier Sivertsen.

– Fremover skal vi fokusere på å utvide vår klient-base og forsikre oss om at vi gir nåværende kunder avanserte løsninger, eksepsjonelle tekniske ferdigheter og lokalisert kompetanse. Vi har et sterkt lag med erfarne kolleger, klare for å levere best-i-klassen service til alle bedrifter vi er partnere med, legger han til.

Sedgwick skriver i pressemeldingen at Sivertsen vender tilbake på et avgjørende tidspunkt for virksomheten i Norden, etter at skadebehandlerselskapet nylig kjøpte Leif Hansen i Danmark.

Fremtind starter samarbeid med startupselskap

Eika Forsikring sikrer seg Econa-avtale: – Dette er en stor avtale for oss

Tredje finansforetak melder flytting fra Fyllingsdalen i år

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også