FinansWatch

Storebrand fornyer med Akademikerne Pluss

Akademikerne Pluss har valgt Storebrand på forsikring for de neste fem årene.

Konserndirektør personmarkedet Heidi Skaaret i Storebrand. | Foto: Storebrand

Storebrand overtok forsikringsavtalen hos Akademikerne i 2015 da avtalen lå på om lag 200 millioner kroner. Gjennom det Storebrand beskriver som «et systematisk arbeid sammen med Akademikerne» har avtalen nå vokst til å bli over 700 millioner kroner.

Nå har Akademikerne valgt Storebrand igjen, for de neste fem årene.

– Vi er svært fornøyde med at Akademikerne Pluss igjen har valgt oss som deres samarbeidspartner på forsikring, og det er gledelig at avtalen fornyes med fem nye år. Dette ser vi på som en sterk tillitserklæring, og vi gleder oss til å fortsette å levere gode og gunstige forsikringer til stadig flere medlemmer av Akademikerne, sier konserndirektør personmarked Heidi Skaaret i Storebrand.

Hun påpeker at Akademikerne er en stor og viktig kundegruppe for Storebrand, og at det fortsatt skal jobbes med å få flere medlemmer som benytter seg av tilbudet.

– Et godt forsikringstilbud er viktig for de foreningene vi representerer, og Storebrand har igjen vist seg som det selskap som leverer best på de egenskaper i et samarbeid som vi verdsetter. Dette sikrer konkurransedyktige betingelser og god kundeservice. Vi er derfor glade for å kunne videreføre samarbeidet med Storebrand også i de kommende årene, sier Einar Espolin Johnson, administrerende Direktør i Akademikerne Pluss.

Tidligere har FinansWatch skrevet at Akademikerne valgte Danske Bank som bank, i en avtale med utlån på 140 milliarder kroner. Danske Bank solgte Danica Pensjonsforsikring til Storebrand, og avtalen ble fullført tidligere denne måneden.

Signerte foreningsavtale for tredje gang: – Det var litt ekstra spennende i denne runden

Ønsker gjeninnføring av Vannskadekontoret

Gjensidige tror og håper på vekst i markedet for tannforsikring i hele Norden

Mer fra FinansWatch

Sparebanken Vest vil vekse i bedriftsmarknaden

Banken meiner Vestlandet vil bli vinnaren i framtidas lågutsleppssamfunn og ser eit stort vekstpotensiale innafor viktige næringar som sjømat, fornybar, maritim, samt prosessindustrien.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch